Batman'ın girişine yeni bir petrol anıtı
Yayınlanma:
Açılışı Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp tarafından gerçekleştirilen Özgürlük Bulvarı’nın girişine petrol anıtı monte edildi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından montajı yapılan petrol anıtı ışıklandırılmış şekliyle bulvara farklı bir hava katarken görenleri adeta büyülüyor.
Şehrin girişine yerleştirilen ve Batman’ın sembolü olan, halk arasında at başı olarak nitelendirilen (petrol anıtı) karayolları yanında bulunan dönel kavşağa yerleştirildi.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından vinçle monte edilen at başının daha önce Raman sahasında hizmet verdiği belirtildi.
Bakım ve onarımı yapılan ve yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki petrol anıtının ışıklandırılmış şeklini gören çevre sakinleri ve araç sürücüleri şaşkınlık ve mutluluklarını gizleyemedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.