,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

Batman'ın Gercüş ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışı yapıldı

Batman'ın Gercüş ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışı yapıldı
Lokal açılışında konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Gercüş'e büyük kıymet verdiklerini ve Gercüş'te son derece kıymetli şahsiyetlerin yetiştiğini söyledi.

Lokal açılışında konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu,  Gercüş'e büyük kıymet verdiklerini ve Gercüş'te son derece kıymetli şahsiyetlerin yetiştiğini söyledi.

 Nasıroğlu, "Bizim atom karıncamız var, Gündüz Günaydın başkanım, tabi birçok adayımız vardı ama kısmet onunmuş. Biz inanıyoruz ki belediye başkan adayımız Gercüş'e çok hizmet edecek. Geçen dönem güzel hizmetleri oldu ama yeterli değil. Biz onun elinden tutacağız, omuz omuza vereceğiz ve bu kardeşimizin yeni dönemde çok güçlü bir şekilde Gercüş'e ve köylerine ciddi bir destek sağlayacağız. Bizim için Kayapınar da önemli, Yolağzı da önemlidir. " dedi. 

Her tarafa hizmet götürmek için var güçleriyle çalışacaklarını aktaran Nasıroğlu, gençlere ve çocuklara güzel bir eğitim ve gelecek hazırladıklarını anlattı.

Nasıroğlu, Batman'ı ve  Gercüş'ü, köyleriyle, Türkiye'nin en iyi noktalarına taşıyacağız. Tabi öncelikle hizmet getireceğiz.  İnsanlarımıza iyi yaşam koşulları oluşturmak zorundayız. Belediyeciliğin temelinde de bu vardır. Dolayısıyla, sizlerin hayat konforunu arttırdıkça, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırladıkça, büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bizim de temel hedefimiz, en büyük arzumuz, bu konuda daha iyi yerlere nasıl gelebiliriz? Diye kendimizle yarış içerisindeyiz." ifadelerini kullandı. 

" AK Parti'nin 2002 yılından beri Türkiye'ye yaptığı hizmetlerin haddi hesabı yok. " diyen Nasıroğlu,  "Sıralamaya kalkışırsanız günlerce konuşursunuz. Karşımızda hep şu zihniyet vardı; Yapamazlar, edemezler diyorlardı, yaptık. Yapamazlar denilenlerin hepsini yaptık, uzaya da çıktık. Gökyüzünde uçaklarımız da uçuyor, SİHA'larımız da uçuyor. Kendi yaptığımız uydularımız da gökyüzünde. Araba yapamazlar dediler, araba yaptık. İşte elektrikli araba TOGG, bir şaheser. İşte bütün dünya İHA'lar, SİHA'lar konusunda Türkiye'ye sipariş veriyor, sizin bu teknolojinizden faydalanalım diyorlar. Dolayısıyla biz Türkiye'de farklı bir hamle içerisindeyiz. Biz dünyada genç nüfusuyla kendi kabına sığmayan güçlü bir liderin önderliğinde dünyaya kafa tutabilen bir ülke konumuna geldik." şeklinde konuştu. 

İslam coğrafyasında büyük acılar ve trajedilerin yaşatılmaya çalışıldığının altını çizen Nasıroğlu, Ortadoğu'da, oynanan oyunları bozabilecek tek ülkenin  Türkiye olduğunu vurguladı. 

"Bakın bu coğrafyada sürekli sorun ve huzursuzluk yaratılmaya çalışılıyor.  İslam coğrafyasında güçlü ülke ve  güçlü liderin olmasını istemiyorlar. Kendi etrafımızdaki ülkelere bakın, inanılmaz bir insani dram var. Yönetimlerine bakın, son derece yanlış yönetilen ülkeler var. Ama biz farklıyız ve herkes dışarıdan bizi görüyor. Türkiye'nin büyümesini, Türkiye'nin gelişmesini gören mihraklar önümüze setler koymaya çalışıyorlar. Tabii herkesin bir plan-programı var ama ilahi bir program da var, Allah'ın izniyle biz o setlerin üzerinden tek tek atlayarak, Türkiye'yi çok çok daha iyi yerlere götüreceğiz. Bunu da sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Lokal açılışına AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ve partililer de katıldı.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55