,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı
“Dünya Kudüs Haftası” dolayısıyla etkinlik düzenleyen İTTİHADUL ULEMA ve Peygamber Sevdalıları Vakfı, siyonist işgal rejimine yönelik her alanda boykot yapılması çağrısında bulundu.

 

İTTİHADUL ULEMA ve Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından “Dünya Kudüs Haftası” dolayısıyla Batman’da kitlesel basın açıklaması düzenlendi.

Gülistan Caddesi’nde saat 13.30'da "Kudüs Davası Ümmetin Özgürlük Davasıdır" adıyla yapılan basın açıklamasına; siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri, alimler ve STK temsilcileri ile aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu kalabalık bir kitle katıldı.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

Dövizlerin açıldığı basın açıklaması sırasında katılımcılar sık sık tekbir getirerek, "Müslüman uyuma Kudüs’e sahip çık" sloganları attı.

Basın açıklamasından önce Kürtçe bir konuşma yapan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, Müslümanları siyonistlerin işgali altında olan Kudüs’e sahip çıkmaya çağırdı.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

Molla Beşir Şimşek

“Atalarımız gibi Kudüs’ün özgürlüğü için mücadele etmeliyiz”

Şimşek, “Ümmet Kudüs’ü azad etmelidir. Ümmetin Kudüs’ü siyonistlerin işgalinden kurtarmalıdır. Kudüs davası bir toprak, parti, cemaat davası değildir. Kudüs davası iman davasıdır. Peygamberimiz Kudüs’ü azad etmemiz için bizi teşvik etmektedir. Maalesef mukaddes belde Kudüs 70 yıldır siyonistlerin zulmü altında inliyor. Kudüs’ün izzeti İslam dünyasının gözleri önünde her gün kırılıyor. Kudüs bugün mahkûmdur, mahzundur. Kudüs meselesi imani bir meseledir. Kudüs Rabbimizin, Peygamberimizin bize bir emanetidir. Kudüs bizim şerefimiz, namusumuzdur. Bizlerde atalarımız gibi Kudüs’ün özgürlüğü için mücadele etmeliyiz.” dedi.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

Ardından Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, basın açıklamasını okudu.

Açıklamasında ümmetin ilk kıblesi Kudüs’ün on yıllardır ümmetin en şedit düşmanlarının esareti altında inlediğini, siyonist işgal rejiminin kirli çizmeleri altında ezildiğini vurgulayan Teymur, Peygamber-i Ekrem’in topraklarında namaz kılıp Mirac’a yükseldiği Kudüs’ün yeni Selahaddinler beklediğine işaret etti.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

Nurettin Teymur

“Ey Selahaddin’in, Fatih’in çocukları, ne zaman Haçlı sürülerini, siyonist barbarları defedeceksiniz?”

Teymur, “Ey Selahaddin’in, ey Fatih’in çocukları, ne zaman el ele verip atalarınız Selahaddinler gibi, Fatihler gibi İslam dünyasının başına çekirgeler gibi üşüşmüş Haçlı sürülerini, siyonist barbarları defedeceksiniz? Geldikleri yere geri göndereceksiniz? Ey İslam ümmeti, ey Müslüman halklar, ey Kürtler, Türkler, Araplar, Farslar ve İslam ümmetinin diğer evlatları; ey bu ümmetin âlimleri, hatipleri, aydınları, ümmetin kurtuluşunu dert edinmiş Müslümanlar, Kudüs’ün esareti ümmetin esaretidir. Kudüs’ün kurtuluşu ümmetin kurtuluşudur. Kudüs ümmeti birleştirecek en güçlü bağdır.” dedi.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

“Kudüs’ün kurtuluşu için çalışmak bütün Müslümanlara farzdır”

Kudüs davasının ümmetin ortak davası olduğuna dikkat çeken Teymur, şöyle devam etti:

“Ümmeti izzete götürecek, vahdeti sağlayacak, ümmetin en şedit düşmanını zillete mahkûm edecek davadır. Kudüs’e sahip çıkmak, Kudüs’ü gündeme getirmek, Kudüs’ün kurtuluşu için çalışmak bütün Müslümanlara farzdır. Kudüs ümmetin, namus davasıdır. Kur’an’ın ifadesiyle ümmetin en büyük düşmanı siyonistlerin işgali altında bulunan ilk kıblemizin özgür kılınması boynumuzun borcudur. Her zaman ve her zeminde bütün imkânlar seferber edilerek Kudüs davası gündeme getirilmeli, halkımızda Kudüs bilinci oluşturulmalıdır.”

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

“Kudüs’ün kurtuluşu ancak ümmetin vahdetiyle mümkündür”

Selahaddin Eyyubi’nin torunları ve varisleri olarak Kudüs’ün kurtuluşu için her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarına vurgu yapan Teymur, “Bu dava Arapların, Türklerin, Kürtlerin, Farsların veya başka bir milletin davası değildir. Kudüs davası ümmetin tüm unsurlarının ortak davasıdır. Kudüs’ün kurtuluşu da ancak ümmetin vahdetiyle mümkündür.

Buradan İslam ülkelerinin yöneticilerine sesleniyoruz; siyonist israil, Batı dünyasının bir projesidir. İslam dünyasının kalbine sapladıkları zehirli bir hançerdir. İslam dünyasını işgal etmek, zenginliklerini talan etmek, Müslüman halkları esir almak isteyen Batılı Haçlılar, siyonist çeteyle Müslümanları bölmek, fitne tohumları ekmek için kullanmaktalar.” diye konuştu.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

“Terörist çeteyle siyasi, askeri ve ekonomik ilişki kurmak İslam dünyasına ve Kudüs davasına ihanettir”

“Müslüman ülkelerin yöneticileri, İslam dünyasının gücünü zayıflatıp emperyalistler karşısında aciz bırakmaya çalışan bu ihanet şebekesiyle her türlü ilişkiyi sonlandırmalıdır” diyen Taymur, “Müslümanların mukaddes ilk kıblesi Kudüs’ü işgal eden bu çeteyi tanımamalı, elçiliklerini ve tüm irtibat bürolarını kapatmalıdırlar. Bu terörist çeteyle siyasi, askeri ve ekonomik ilişki kurmak İslam dünyasına, Müslüman halklara ve Kudüs davasına ihanettir. Müslüman ülkelerin yöneticileri kendi halklarına bu ihaneti reva görmemeli, kendi geleceklerini de tehlikeye atan bu gaflete son vermeli.” ifadelerini kullandı.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

“Siyonist çeteyi ekonomik, siyasi ve her alanda boykot edin”

Açıklamasında Müslümanlara da seslenen Teymur, şunları söyledi:

“Buradan Müslüman kardeşlerimize de sesleniyoruz: Kudüs davasına sadece sözlerinizle değil, eylemlerinizle de sahip çıkınız. Hangi kesimden, partiden, camiadan olursanız olun, Kudüs davasının ümmetin ortak davası olduğu bilinciyle hareket etmeli ve bu davaya katkı sunmalısınız. Liderleriniz ve yöneticileriniz üzerinde baskı unsuru olmaya çalışmalı, siyonist çete ile ilişkilerin sonlandırılması için gayret göstermelisiniz.

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

İlk kıblemizin, Mescid-i Aksa’mızın, kurtuluşu, ümmetin selameti için bu mukaddes davaya siz de omuz verin. Siyonist çeteyi ekonomik, siyasi ve her alanda boykot edin. Siyonist çetenin ürünlerini boykot edin, bu boykotu etrafınızda yayın, ailelerinize, dostlarınıza, komşularınıza bu konuda örnek olun. Siyonist katillerin silahlarına kurşun olmayın. Ürünlerini alarak onların cinayetlerine ortak olmayın. Dostluklarınız, düşmanlıklarınız Kudüs davası eksenli olsun. Kudüs davasının dostlarını dost, düşmanlarını düşman edinin. Kudüs’e ihanet edenlerin ümmete de ihanet ettiğinin, Kudüs işgalcileriyle işbirliği içinde olanların İslam düşmanlarıyla işbirliği içinde olduğunun farkında olun.”

Batman’dan siyonistleri her alanda boykot etme çağrısı

Basın açıklaması İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Abdurrahman İçlek Hocanın okuduğu dua ile son buldu.(İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55