,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 18 °C

Batman'daki camilerde Gazze'deki şehidler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Batman'daki camilerde Gazze'deki şehidler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siyonist işgal rejiminin dün akşam Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu en az 500 Filistinlinin şehid olduğu saldırıya tepkiler dinmek bilmiyor.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik düzenlediği saldırılar sonucu şehid olan Filistinli Müslümanlar için Batman'daki camilerde halkın yoğun katılımıyla gıyabi cenaze namazı kılındı.

Şehrin tüm camilerinde öğle namazının ardından düzenlenen gıyabi cenaze namazına katılan vatandaşlar, Filistinli Müslümanlara dua etti.

Siyonist işgal rejiminin katliamlarına ilişkin İLKHA mikrofonlarına konuşan Batmanlılar, Filistinlilere yönelik soykırım uygulayan işgal rejimini lanetlediklerini belirtti.

Müslümanların vahdetten başka çarelerinin olmadığını ifade eden Batman halkı, Gazze'deki katliamların son bulması için halkı Müslüman olan İslam ülkelerinin liderlerine büyük görevlerin düştüğünü vurguladı.

Nezir Kandemir

"Kahrolsun israil"

Siyonistlerin lanetli bir kavim olduklarını belirten Nezir Kandemir, "Yahudi milletine Allah lanet etmiş. Allah'ın laneti sürekli Yahudilerin üzerine olsun. Kahrolsun israil, kahrolsun Amerika." dedi.

Musa Can

"Filistin cayır cayır yanıyor"

Herkesin gözü önünde Filistinli Müslümanların katledildiğini vurgulayan Musa Can, "Biz Müslümanız ve komşularımızdan da sorumluyuz. Ama kardeşimiz Filistin cayır cayır yanıyor. İşgal rejimi orayı yakıyor. Allah belalarını versin, bütün Müslümanları muzaffer etsin." diye konuştu.

Muhammed Şirin Akıl

"Rabbim Müslümanlara birlik ve beraberlik versin"

Allah'tan Filistinliler için yardım dileyen Muhammed Şirin Akıl, "Rabbim Müslümanlara birlik ve beraberlik, aklıselim versin. Kur'an'a dönmeyi nasip etsin. Rabbim Müslümanların liderlerine aklıselim versin. İslam'a döndükten sonra Yahudiler kahrı perişan olacak. Amerika batacak Allah'ın izniyle. Rabbim Filistinlilere yardım etsin, Yahudileri perişan etsin." ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Sirek

"Biz Müslümanlar hiç sesimizi çıkarmıyoruz"

"Filistin'de olanlar biz Müslümanların yüzündendir" diyen Abdurrahman Sirek, "Çünkü biz Müslümanlar hiç sesimizi çıkarmıyoruz. Bakın bütün küfür milleti onlar için tüm gemilerini gönderdi. Ama maalesef İslam ülkelerinde böyle bir şey göremezsiniz. Sadece eleştiri var, başka da bir şey yok. İcraat lazım." dedi.

Mehmet Emin Topkan

"Müslümanların birlik olmalarını diliyorum"

Müslümanların vahdetlerini oluşturmaları gerektiğini ifade eden Mehmet Emin Topkan, "Allah siyonistleri perişan etsin inşallah. Allah oradaki Müslümanların hakkını onlara bırakmasın. Müslümanların birlik olmalarını diliyorum." şeklinde konuştu.

Rıfat Koloman

"Küfrün beli kırılsın"

İşgal rejiminin katliamlarına tepki gösteren bir diğer vatandaş Rıfat Koloman ise şunları söyledi: "Allah'tan Müslümanlar üzerindeki bu zulmü kaldırmasını diliyorum. Küfrün beli kırılsın, ateşi sönsün. İnşallah bundan sonra İslam dünyaya hükmedecektir." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55