,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

Batman’da Siyer Yarışması kayıtları devam ediyor

Batman’da Siyer Yarışması kayıtları devam ediyor
​HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen ‘Onu Oku Onu Yaşa’ ödüllü siyer yarışmasına toplu başvuru yaparak destek verdi.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberrindeki partililer ile birlikte Batman Peygamber Sevdalıları Derneğini ziyaret etti.

Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Nurettin Teymur ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan HÜDA PAR heyeti, çalışmalarıyla ilgili dernek yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyarette kendilerine verdikleri destekten ötürü Durmaz ve beraberindeki HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Nurettin Teymur, yarışmaya yoğun bir katılımın gösterildiğini, bunun kendilerini sevindirdiğini söyledi.

“Siyer Yarışması toplumu manevi açıdan güçlü hale getirecektir”

Siyer Yarışmasına kayıtlarını yapmak üzere parti üye ve gençlerle kayıt yaptıklarını belirten Durmaz, “HÜDA PAR Merkez İlçe Teşkilatı olarak bugün hem teşkilat üyelerimizle hem de gençlerimizle beraber Batman Peygamber Sevdalıları Derneğini ziyaret ettik. Peygamber Sevdalıları tarafından ‘Onu Oku Onu Yaşa’ temasıyla siyer yarışması yapılacaktır. Bizlerde her sene olduğu gibi bu senede siyer yarışmasına kaydımızı yapmak üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Allah Teâlâ Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Bu gibi çalışmalarının devamını diliyoruz. Çünkü bu gibi çalışmalar toplumu manevi açıdan güçlü hale getirecektir.” ifadelerini kullandı.

video

“Bu çalışmalar çok anlamlı ve ehemmiyetlidir”

Peygamber sevdasının insanlık âlemi için bir kurtuluş vesilesi olduğuna inandıklarını belirten Durmaz, bu sebepten dolayı bu anlamlı çalışmayı yapan Peygamber Sevdalılarına teşekkür etti:

“İnsanlar; Peygamber Sevdasına, Peygamberin ahlak ve adalet anlayışına baktıklarında ve o anlayışları benimsediklerinde toplumda var olan sorunlarda çözüme kavuşacaktır. Çünkü insanlık ailesi şu anda bir bütün olarak buhran içerisindedir. Bundan kurtulmanın ve çıkmanın yolu Peygamber Efendimizin sünnetine tabi olmak ve Onun getirdiği nebevi mesaja uymaktır. Bugün Peygamber Sevdalıları da bu anlamda toplumun; Peygamberi manevi açıdan tanıma çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmalar çok anlamlı ve ehemmiyetlidir.”

“Herkesi siyer yarışması kaydına davet ediyorum”

Üye ve gençlerle beraber siyer yarışmasına kayıtlarını yapan Durmaz, kaybedeni olmayan Siyer Yarışmasına kayıt yapmaları için Batmanlı hemşerilerini kayıtlarını yapmaya davet etti:

Durmaz, “Bizlerde siyasi bir parti olarak şunu diyoruz; HÜDA PAR olarak İslam’ı ölçü alan siyasi bir partiyiz. Dolaysıyla İslam, insanlık ve toplum adına çalışmalar yapan vakıfların yanındayız. Bu gibi hayırlı çalışmalarda bizlerde elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. İnşallah bundan sonrada bu hayırlı çalışmalara katkılarımızı sunmaya devam edeceğiz. Bugün buraya gelip teşkilat üyelerimiz ve gençlerimizle beraber siyer yarışmasına kaydımızı yaptık. Buradan Batmanlı hemşerilerime de çağrıda bulunmak istiyorum; insanlığın kurtuluşu için Peygamber Efendimizi daha iyi tanınması adına sizlerde çocuklarınızla, büyüklerle ve ailenizin tüm ferleriyle Siyer Yarışmasına kaydınızı yapın ve bu hayırlı çalışmada bulunun.” diye konuştu. (İLKHA)





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55