,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Batman'da “Şehrimizde Uyuşturucu İstemiyoruz” Yürüyüşü Yapılacak!

Batman'da “Şehrimizde Uyuşturucu İstemiyoruz” Yürüyüşü Yapılacak!
Batman'da siyasi partiler, birçok STK ve oda uyuşturucu tehlikesine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş ve basın açıklaması düzenleyecek.

Cumartesi günü birçok STK, meslek odası ve siyasi partiler uyuşturucu tehlikesine dikkat çekmek amacıyla “Şehrimizde Uyuşturucu İstemiyoruz” adıyla yürüyüş ve basın açıklaması düzenleyecek.

Yürüyüş ve basın açıklaması ile ilgili bilgi veren HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, “Halkımızın başına gelen en büyük belalardan olan uyuşturucuya ve bu illetin bağımlılığına kurban verecek tek bir gencimiz dahi yoktur. Gençlerimize zehir satarak para kazanan, zenginliklerine zenginlik katan insafsız baronlara dur diyoruz.” dedi.

Acımasız yöntemlerle, insan canını zehirleme üzerinden gelir elde edilmesine el birliğiyle müsaade etmeyeceklerini belirten Demir, “Uyuşturucu meselesi, her katmandan ve her statüden tüm halkımızı ilgilendiren bir meseledir. Bu nedenle uyuşturucu bağımlılığının önüne geçmek hepimizin sorumluluğundadır. Genç nüfusun yoğun olduğu şehirlerimizde uyuşturucu kullanımına neden olan etkenlerin başında işsizlik, maneviyatsızlık, bilinçsizlik ve sevgisizlik gelmektedir. Bu problem sadece şehre AMATEM binaları inşa etmekle çözülmeyecektir. Toplum olarak gönüllerimize de AMATEM binaları inşa etmemiz gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

burak-demir-001.jpg

Bu illete karşı iş adamlarına, yetkililere, sivil toplum kuruluşlarına görevler düştüğünü ve toplum olarak bu illete karşı dayanışmayı ve sevgiyi artırmak gerektiğini ifade eden Demir, “Tüm halkımızı uyuşturucu problemi konusunda daha hassas olmaya; ailemize, evlatlarımıza, komşularımıza, arkadaşlarımıza; yani tüm memleketimize sahip çıkmaya, bu illete karşı her türlü inisiyatifi alarak gerekli ve ilgili yerlere başvurmaya, en nihayetinde bu işin üstesinden el birliğiyle gelmeye davet ediyoruz.” dedi.

Yürüyüş ve basın açıklamasına; Yarasalar ve Vikingler taraftar grupları, Bir Kalp Bin Umut Derneği, Belediye Bağımsız Adayı Muazzez Bektaş, Esnaf Sanatkârlar Odası, Batman Teknikerler Derneği, Batman Medya Mensupları Derneği, Genç ASKON, Genç MİSİAD, Dünya Uyuşturucu Konfederasyonu ve Sağlık ve Çevrecilik Derneği’nin destek verdiğini belirten Demir, “Şehrimizde Uyuşturucu İstemiyoruz! Batman’da uyuşturucu illeti ile mücadele konusunda farkındalık için yürüyoruz. Cumartesi günü saat: 16.00’da Atatürk Parkı’ndan başlayıp Gülistan Caddesinde bitecek olan yürüyüşe, bu beladan muzdarip tüm halkımızı birlik olmaya, destek ve ses vermeye davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.

 

mahallemizde-uyusturucu-istemiyoruz.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55