Batman'da çöp tepkisi: Mahalle sakinleri belediyeden temizlik bekliyor

Batman'da çöp tepkisi: Mahalle sakinleri belediyeden temizlik bekliyor
Batman'ın Çarşı Mahallesi’nde kar yağışının ardından toplanmayan çöpler, mahallelinin tepkisine neden oldu. Taşan konteynerlerin çevreye kötü koku ve hastalık yaydığı belirtiliyor.

Batman merkez Çarşı Mahallesi 710. Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, kar yağışının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen çöplerin toplanmadığını dile getirdi.

Mahalle sakinlerinden Recep Şimşek, kar yağışının üzerinden tam bir hafta geçmesine rağmen belediyenin temizlik çalışması yapmadığını ifade etti. Şimşek, taşan çöplerin kötü kokuya neden olduğunu, çevreye atık saçtığını ve sağlık açısından risk oluşturduğunu dile getirdi.

Özellikle çocukların hijyen sorunları nedeniyle dışarı çıkamadığını söyleyen Şimşek, durumun mahalle halkını zor durumda bıraktığını vurguladı.

Mahalle sakinleri, yaşanan sorunun bir an önce giderilmesini ve Batman Belediyesi'nin temizlik çalışmalarını düzenli hale getirmesini istiyor. Vatandaşlar, çevre sağlığının korunması için yetkilileri göreve davet etti.

Batman'da çöp tepkisi: Mahalle sakinleri belediyeden temizlik bekliyor

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.