Batman'da çocuklar için Mevlana Haftası etkinliği düzenlendi

Batman'da çocuklar için Mevlana Haftası etkinliği düzenlendi
Batman'da eğitim gören okul öncesi çocuklar, Mevlâna’yı anma haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Yavuz Selim Çok Amaçlı Toplum Merkezi’nde (ÇATOM), Mevlâna’yı anma haftası dolayısıyla okul öncesi çocuklara yönelik bir etkinlik düzenlendi.

Program kapsamında çocuklar; şiirler okudu, ilahiler seslendirdi ve Mevlâna’nın hayatından kesitlerin yer aldığı kısa canlandırmalar gerçekleştirdi. Etkinlikte, Mevlâna’nın sevgi, hoşgörü ve barış temelli mesajları çocuklara yaşlarına uygun şekilde aktarıldı.

Yetkililer, etkinliğin çocukların manevi ve kültürel değerlerle erken yaşta tanışmasına katkı sunduğunu belirtti. Programın, çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemeye yönelik faaliyetler kapsamında gerçekleştirildiği ifade edildi.

Yavuz Selim ÇATOM’da benzer içerikteki eğitim ve etkinliklerin belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.