,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C

Batman'da " Batman Gazze için bisiklet ve motosikletleri ile yollarda" etkinliği yapıldı

Batman'da " Batman Gazze için bisiklet ve motosikletleri ile yollarda" etkinliği yapıldı
HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Gazze'de yaşanılan katliam ve yıkımlara dikkat çekmek için "Batman Gazze için bisiklet ve motosikletleri ile yollarda" sloganıyla bisikletli destek turu düzenlendi.

Yatsı namazından sonra Necat Nasıroğlu Külliyesi önünde başlayan ve Atatürk Parkı yanında bulunan 'Gazze'ye Destek Çadırında' son bulan bisiklet turunun ardından HÜDA PAR İl Gençlik Kolları, basın açıklaması yaptı.

batman-gazze-icin-bisiklet-konvoyu.jpg

"Batman Gazze için bisiklet ve motosikletleri ile yollarda" sloganıyla yapılan bisikletli eylem turuna, HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Demir ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Turun sonunda, HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Demir bir açıklama yaptı.

"Gazze'de imanın zirvesinde olan kardeşlerimiz sözde süper güçlere meydan okuyor"

Demir, yaptığı açıklamada "7 Ekim'den bu yana Gazzeli Müslüman kardeşlerimizden belki de en çok duyduğumuz kelime ' Allah bize yeter, O ne güzel vekildir' bu ayeti kerime üzerine Üstad Bediüzzaman Said-i Nursi'nin bir sözü aklıma geldi; 'Hakiki imanı elde eden Müslüman, kâinata meydan okur' diyor. Bugün Gazze'de imanın zirvesinde olan kardeşlerimiz kâinata, dünya ordularına, sözde süper güçlere ve F16 savaş uçaklarına meydan okuyorlar. Bizler de çatışmanın yaşandığı ilk günden itibaren meydanlarda yerimizi almaya başladık. Özellikle gençler olarak, Kudüs ve Mescid-i Aksa yararına yapılan bütün etkinliklerde bulunduk." dedi.

"Ey siyonistler, Selahaddin'in torunları buradadır"

"Bugün pedallarımızı Gazzeli Müslüman kardeşlerimiz için çevirdik. Kornalara Gazzeli Müslüman kardeşlerimiz için bastık. Bugün elimizdeki imkânlardan ötürü konvoyumuz bu parkta sona erdi. Ama şuna eminim ki, bu konvoyumuz parkta değil de Mescid-i Aksa'da ve Kudüs'te sona erseydi de bir bisikletli ve bir motosikletli eksik olmayacaktı." diyen Demir, konuşmasına şöyle devam etti:

"Ey siyonist; geçmişte bir Selahaddin'imizle baş edemediniz ve sizi yerle bir etti. Bugün ise onlarca Selahaddin'imiz var ve yüzlerce de torunları buradadır. Sözde vaat edilmiş topraklarda gözü olan siyonistler; şunu iyi bilin ki, Şeyh Ahmet Yasin'lerin, Abdülaziz Rantisi'lerin, Yahya Ayyaş'ların ve zulme kıyam eden Hüseyin'lerin kahramanlık destanları ile büyüyen bu gençlik, size layık göreceği tek yer toprağın altı olacaktır." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55