Batman’da 2016 Yılı Sağlık Personeli ‘Hac Sınavı’ yapıldı

Batman’da 2016 Yılı Sağlık Personeli ‘Hac Sınavı’ yapıldı
2016 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığının Hac Organizasyonunda görev almak isteyen Sağlık Personeli Hac Sınavı yapıldı.

HÜR24- 2016 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığının Hac Organizasyonunda görev almak isteyen Sağlık Personeli Hac Sınavı Batman Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Sınava; Batman, Siirt, Şırnak ve Mardin İllerinden müracaat eden Hemşire, Ebe, Acil Tıp Teknisyeni, Sağlık Memuru, Anestezi Teknisyeni, Röntgen Teknisyeni ve Laboratuvar Teknisyeninden oluşan 187sağlık personeli katıldı.

Sınavda 15 tanesi dini bilgiler, 35 tanesi de kendi branşlarından olmak üzere toplam 50 soru soruldu.

Sınavda başarılı olan sağlık personeli, sözlü mülakata tabi tutulduktan sonra başarılı olanlar 2016 Yılı Hac Organizasyonunda görev alarak kutsal topraklara gidecek.

batman’da-2016-yili-saglik-personeli-‘hac-sinavi’-yapildi-004.jpg

batman’da-2016-yili-saglik-personeli-‘hac-sinavi’-yapildi-005.jpg

batman’da-2016-yili-saglik-personeli-‘hac-sinavi’-yapildi-006.jpg

batman’da-2016-yili-saglik-personeli-‘hac-sinavi’-yapildi-007.jpg

Kaynak:HÜR24Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum