,
  • BIST 10001.18
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Batman Üniversitesi, öğrencilerine ücretsiz yemek desteğine devam edecek

Batman Üniversitesi, öğrencilerine ücretsiz yemek desteğine devam edecek
Batman Üniversitesi ile Batman Belediyesi arasında "Askıda Yemek Uygulamasına Destek ve İş Birliği Protokolü" imzalandı.

İmzalanan protokol ile Batman Üniversitesi öğrencilerinin yemek ihtiyaçları Batman Belediyesi tarafından karşılanacak.

Protokol ile üniversite öğrencileri için 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde hayata geçirilen 'Askıda Yemek' uygulaması ile 2022-2023 yılında deprem felaketinin olduğu sürece kadar Batman Üniversitesi yemekhanesinden faydalanan öğrenci sayısı aylık ortalama 40 bin 82 toplamda ise 200 bin 414 olarak kaydedildi.

Ücretsiz öğle yemeği ile öğrencilere destek olduklarını açıklayan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, bu protokol ile Batman Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da bu uygulamaya devam edileceğini belirterek öğrencilere ekonomik destek verilmeye devam edileceğini kaydetti.

"Öğrencilerimizin yararına olan tüm çalışmalar bizim önceliğimizdir"

Konu hakkında konuşan Rektör Demir, 2021-2022, 2022-2023 eğitim öğretim yıllarında da Batman Belediyesi tarafından öğrencilerimize sağlanan ve bu yıl da devam edecek askıda yemek uygulamasının, öğrencilerimizin kampüsü daha aktif kullanmaları dolayısıyla başarı oranlarını artırdığını belirtti.

Batman Üniversitesi olarak öğrencilerin ihtiyaçlarını her zaman ön planda tuttuklarını belirten Demir, ihtiyaçların giderilmesine yönelik yapılan iş birliği çalışmalarının kendilerini son derece memnun ettiğini vurguladı.

Demir, "Öğrenci odaklı bir bakış açısı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her bir öğrencimiz bizim evladımız ve onların menfaatlerini düşünerek yaptığımız her çalışma bizleri daha çok sevindiriyor" ifadelerini kullandı.

"Yaptığımız her çalışma Batman için Batman'ın evlatları için olmaktadır"

Batman Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan söz eden Vali Ekrem Canalp, Üniversitemiz iş birliğiyle yapılan bu protokolün sosyal belediyecilik örneği olduğunu dile getirdi.

"Batman Belediyesi Türkiye’nin rol model belediye olma yolunda ilerlemektedir. Askıda yemek projesiyle Türkiye’de bulunan bin 400 belediye içerisinde istikrarlı bir şekilde bu projeyi yürüterek öğrencilerimiz ve şehrimiz için faydalı olacak işlere imza atmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55