,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 20 °C

Batman Umut Kervanı 102 yetim ve muhtaç çocuğu sevindirdi

Batman Umut Kervanı 102 yetim ve muhtaç çocuğu sevindirdi
Kasım ayında 417 yetim ve muhtaç çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunan Batman Umut Kervanı, 102 yetim ve yardıma muhtaç çocuğun daha yüzünü güldürdü.

 

Yetim çocuklar, aileleriyle birlikte mağazaya gelerek dilediği ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı buldu.

Yılın 12 ayı yetim, mağdur ve muhtaçlara yönelik yardım faaliyetleri yürüten Batman Umut Kervanı, çok sayıda yetim ve muhtaç çocuğun kışlık giyim ihtiyacını karşıladı.

Yaptıkları anlamlı çalışma ile ilgili konuşan Batman Umut Kervanı Derneği Başkanı Salih Güzel, hayırseverlerin katkılarıyla yardımlarına devam ettiklerini, ocak ayında yapacakları gıda yardımı için de hayırseverlere destek çağrısında bulundu.

"Bugün 102 çocuğu daha giydirme imkânı bulduk"

Güzel, "Batman Umut Kervanı olarak bugün en mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz. Bize vekâlet veren hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Giyim yardımı vekâletiyle bugün burada 102 yetim ve muhtaç çocuğu daha giydirme imkânı elde ettik. Batman Umut Kervanı olarak yılın 12 ayı aralıksız olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kış ayı yardımımız Kısım ayı içerisindeydi ve 417 yetim ve muhtaç çocuğu giydirmiştik. Bize verilen giyim yardımı vekâletlerinden dolayı bugün de burada 102 yetim ve yardıma muhtaç çocuğu giydirme imkânı elde ettik." dedi.

"Katkılarından dolayı Allah hayırseverlerden razı olsun"

Batman Umut Kervanı 102 yetim ve muhtaç çocuğu sevindirdi

Batman Umut Kervanı Derneği Başkanı Salih Güzel

İkinci defa kışlık giyim yardımında bulunduklarını hatırlatan Güzel, katkılarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ederek duada bulundu.

Güzel, "Hayırseverlerimiz bize hangi konuda bağış yapıyorsa, bizler de bağışlarını o anlamda harcamaktayız. Yoğun bağıştan dolayı bugün kış yardımı programımızın 2'ncisi tekrarlama imkânı elde ettik. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Rabbim işlerine, ticaretlerine bereket, ailelerine huzur versin inşallah." ifadelerini kullandı.

Batman Umut Kervanı 102 yetim ve muhtaç çocuğu sevindirdi

"Yapılacak olan gıda paketi yardımı için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz"

Ocak ayında yapacakları gıda yardımı ile ilgili hayırseverlere seslenen Güzel, yetim ve yardıma muhtaçların sofralarına bir gıda paketi de olsa katkı sağlamaları çağrısında bulundu.

Güzel, "Batman Umut Kervanı çalışmalarına devam etmektedir. Buradan bir çağrıda bulunmak isteriz; ocak ayının sonunda gıda yardımı paketlerimiz olacaktır. Bu anlamda yetim ve muhtaçların sofralarına bir gıda paketi dahi olsa yüreklerine dokunabilmek için hayırseverlerimizden destek bekliyoruz. Şimdiden gıda yardımında katkı sağlayacak olan hayırseverlerden Allah razı olsun diyoruz." dedi.

Aileleri ile kışlık giyim yardımı almaya geldiklerini söyleyen çocuklar, kışlık giyim ihtiyacını karşılayan Batman Umut Kervanı ve hayırseverlere teşekkür etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55