,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 23 °C

Batman Milletvekili Ramanlı’dan kurum ziyaretleri

Batman Milletvekili Ramanlı’dan kurum ziyaretleri
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ziyaretlerinde şehrin sorunları, çözümleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle kurumları ziyaret etti.

İlk ziyaret durağı olan İl Jandarma Komutanlığı’nda İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın ile bir araya geldi. Batman'ın toplumsal meselelerinin konuşulduğu ziyarette, çözüm önerileri üzerinde istişare ve fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ramanlı kurum ziyaretleri kapsamında İl Ticaret Müdürlüğü, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, İl Defterdarlığı, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İl Ticaret Müdürü Şehmus Kalkan, yaptıkları çalışmalar hakkında Milletvekili Ramanlı’ya  bilgi verdi.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt, dernekler ve vakıflar hakkında bilgi verdi. Batman'da 330 derneğin var olduğunu, il ilçe temsilcilikle beraber 220 siyasi parti teşkilatının bulunduğunu söyledi.

Ramanlı’nın İl Defterdarlık ziyaretinde defterdar Mehmet Ali Şenol, kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Bakanlık tarafından yayımlanan kamuda tasarruf tedbirlerinin ele alındığı ziyarette, yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Ramanlı daha sonra Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Özel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette küçük sanayi bölgelerinin yapılmasıyla ilgili düşünceler konuşuldu. Ellerinde bulunan projeler Milletvekili Ramanlı’ya gösterildi.

Ardından Vatandaşlık İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Caner Cavit Kösek ziyaret edildi. Sonrasında Merkez İlçe Nüfus Müdürü Eda Ekinci Çelik ve personeli ziyaret edildi. Burada da Batman'daki nüfus işlemleri hakkında bilgiler alındı. Milletvekili Ramanlı, nüfus müdürlüğü personeline yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Batman Milletvekili Ramanlı ziyaretler sonrası sosyal medya hesabından yaptığı iki paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bizim için seçimin öncesi sonrası yok. Seçimden önce nasıl koştuysak seçimden sonra da koşmaya, ziyaretlerde bulunmaya devam ediyoruz. İl Ticaret Müdürlüğü, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Batman Defterdarlığı şehrimizin genel portresini çizmek, sorunları hızlı bir şekilde çözmek adına temaslarımız devam edecektir. Bizi ağırlayan değerli müdürlerimize teşekkür ediyorum. Batman için; Yorulmak Yok!”

Yoğun kurum ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor. Milletimizin verdiği vekaleti hakkıyla yerine getirebilmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. İl Jandarma Komutanlığı, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Ziyaretlerimizin faydalı geçiyor olması ise mutluluk verici diğer bir unsur. Bizi ağırlayan tüm kurum amirlerimize teşekkür ediyorum.”

serkan-ramanli-albay-adem-taskin.jpg

serkan-ramanli-kurum-ziyaretleri.jpg

serkan-ramanli-kurum-ziyaretleri-001.jpg

serkan-ramanli-kurum-ziyaretleri-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55