,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 18 °C

Batman Milletvekili Adayı Ramanlı'ya Gercüş ve Kayapınar'da yoğun ilgi

Batman Milletvekili Adayı Ramanlı'ya Gercüş ve Kayapınar'da yoğun ilgi
HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Gercüş ilçesi ve Kayapınar beldesinde halkın yoğun teveccühü ile karşılaştı.

Seçim çalışmaları kapsamında Batman'ın Gercüş ilçesine ve Kayapınar beldesine giden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Gercüş'te ve Kayapınar'da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gercüş ilçesinde halkla buluştuktan sonra seçim lokali açılışının ardından beraberindeki heyetle Yolağzı köyünde bir taziyeye katılan Ramanlı, ardından Kayapınar Beldesi'nde halkın yoğun teveccüh gösterdiği seçim lokali açılışına katıldı.

Ardından esnafı ziyaret eden Ramanlı, halk ile sohbet etti.

Seçim lokali açılışında bir konuşma yapan Ramanlı, "Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetleri, elimizden bırakmadan, beceriksizlerin ve kifayetsizlerin ellerine bırakmadan daha büyük hedeflere doğru 14 Mayıs akşamından itibaren yol alacağız inşallah." dedi.

"İdeallerimizin ve bu umutlarımızın taçlanacağı saatleri de iple çekiyoruz"

Refahın, kardeşliğin, huzurun ve kalkınmanın artması için yola çıktıklarını belirten Ramanlı, "Bize refah gerek, bize kalkınma gerek, bize kardeşlik gerek ve bize huzur gerek. Bunun için çabalıyor, mücadele ediyor ve bunun için meydanlara iniyoruz. 14 Mayıs akşamında bu ideallerimizin ve bu umutlarımızın taçlanacağı saatleri de iple çekiyoruz. İnşallah bu verdiğimiz emekler, bu döktüğümüz terler ve gayretler 14 Mayıs akşamında bizleri zafere taşıyacaktır. Bizler; Gercüşlüler ve Batmanlılar olarak irademize sahip çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz." dedi.

"İrademize her zamandan daha fazla sahip çıkacağız"

"20 yıldır geçmişin o köhnemiş, hizmetten yoksun, kardeşlikten yoksun Türkiye'sini aşama aşama bir yerlere getirdik." diyen Ramanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizlere bunu aşılayan, bizlere hizmet eden ve bizlere kardeşliğini gösteren, bizim için fedakârca gecesini gündüzüne katan liderlerimizi elbette unutmuyoruz. Elbette sahipsiz ve desteksiz bırakmıyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetleri, elimizden bırakmadan, beceriksizlerin ve kifayetsizlerin ellerine bırakmadan daha büyük hedeflere doğru 14 Mayıs akşamından itibaren yol alacağız. Kimse bu milletin bu yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Kimse bizleri durduramayacaktır. Çünkü bizler irademize her zaman olduğundan daha fazla sahip çıkacağız." (İLKHA)

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-001.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-002.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-003.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-004.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-005.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55