,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C

Batman Milletvekili Adayı Ramanlı: Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz

Batman Milletvekili Adayı Ramanlı: Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz
Halkla buluşmasında Trabzon saldırısına değinen AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, samimiyetle, dürüstlükle ve fedakârca yollarına emin adımlarla devam edeceklerini söyledi.

 

Halk buluşmalarında kentin farklı parklarında seçmenlerle bir araya gelmeye devam eden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Merkez Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi’nde yoğun katılımın olduğu programa, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç ve il teşkilatı da hazır bulundu.

Halkın yoğun katılımla ilgi gösterdiği programda Ramanlı, hiçbir provokasyona mahal vermeden samimiyetle, dürüstlükle ve fedakârca yollarına emin adımlarla devam edeceklerini söyledi.

"O kötü görüntüler maalesef o kötü siyasetin ve o kötü siyasetçilerin birer neticesidir"

Trabzon'da parti standlarına yapılan menfur saldırıları kınayan Ramanlı, "Bugün Trabzon'da ortaya konulan o kötü görüntüler maalesef o kötü siyasetin ve o kötü siyasetçilerin birer neticesidir. HÜDA PAR olarak bizim veya diğer bütün partilerin; ülkenin kuzeyinde de güneyinde de doğusunda da batısında da ve tam ortasında da siyaset yapmaya hakkımız var. Hiç kimse bizi ne bir ile ne bir bölgeye ve de ne bir kesime hapsedebilir. Herkesin her yerde siyaset yapma hakkı varsa en fazla bizim bu siyaseti yapmaya hakkımız vardır."

"Bu millet artık o tuzaklarınıza düşecek millet değildir"

Tek parti döneminden itibaren bu millete yaşatılan o menfur hadiseleri bir daha yaşatmayacaklarını belirten Ramanlı, "Sesimizi kesmek için gecesini gündüzüne katanlar, bizleri toplumun gözünden düşürmeye çalışanlar, bizlerin bu millete ve bu memlekete ne kadar sevdalı birer insan olduğumuzu gizlemeye çalışanlar, emellerinize ulaşamayacaksınız. Bu ülkede tek parti döneminden itibaren bizlere yaşatılan o menfur hadiseleri bir daha yaşatmayacağız. Ey kötü siyasetin temsilcileri, ey siyaseti kötülük üzerinde inşa edenler; amacınıza ulaşamayacaksınız. Milleti birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz ama bu millet artık o tuzaklarınıza düşecek millet değildir." ifadelerini kullandı.

"Yolumuza emin adımlarla ahdedip devam edeceğiz"

Samimiyetle, dürüstlükle ve fedakârca yollarına emin adımlarla devam edeceklerini ifade eden Ramanlı konuşmasının sonunda şunları söyledi:

"Aslan artık uyandı ve devi uyandırdınız. Bir daha o devi uyutamayacaksınız. 100 yıl önce bizleri işgal eden emperyalist batının bütün temsilcilerini tüfekle, taşla ve sopayla bu memleketten kovduk. İşgali bitirdikten sonra birileri maalesef zihinlerimizi işgal etmek için onların bütün kanunlarını, kurallarını ve yaşam tarzını bizlere dayatmak istediler. 10'larca yıl bu milletin inancına, örfüne, geleneğine ve farklı yapısına aykırı bir sürü icraatta bulundular. Ezanımızı yasakladılar mı? Evet. Camilerimizi kapattılar mı? Kur'an-ı Kerim'in öğretilmesini yasakladılar mı? Evet. İnancımızın gereği olan örtümüze el uzattılar mı? Evet. Dilimizi yasakladılar mı? Evet. Varlığımızı inkâr ettiler mi? Evet. Bizi asimile etmeye uğraştılar mı? Evet. Peki, başardılar mı? Hayır. Samimiyetle dürüstlükle ve fedakârca yolumuza emin adımlarla ahdedip devam edeceğiz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55