,
  • BIST 10011.05
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 30 °C

Batman milletvekili adayı Ramanlı Kozluk'ta

Batman milletvekili adayı Ramanlı Kozluk'ta
HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, kalabalık bir araç konvoyu ile Kozluk ilçesini gezerek halkı selamladı.

Seçim çalışmaları kapsamında Batman'ın Kozluk ilçesine giden Batman milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kalabalık bir araç konvoyuyla Kozluk ilçesinin gezen Ramanlı, halkı selamladı.

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali-005.jpg

Yoğun ilgi ve teveccühlerinden ötürü Kozluk halkına teşekkür eden Ramanlı, "Aziz Kozluk halkı ve değerli hemşerilerim; AK Parti'nin ve HÜDA PAR'ın aziz üyeleri, gönüllüleri ve gönüldaşları, her birinize hayırlı günler diliyorum. Allah'ın selamı hepinizin üzerine olsun." dedi.

Kozluk ziyaretinde Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı'ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin, Kozluk İlçe Başkanı Seyithan Aksoy ve çok sayıda partili eşlik etti.

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali-006.jpg

"İktidar rüyası gören güruhun daha önceki icraatları ortada"

Ramanlı, "Bu memlekette namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça biz felaha eremeyeceğiz. Bugün iktidar rüyası görmeye başlayan chp zihniyeti bu memleketin maddi manevi değerlerine nasıl düşmanlık ettiğiniz hepimiz biliyoruz. Geçmişte inancımıza yönelik düşmanca tutumlarını hepimiz hatırlıyoruz. Salihlerimizi, yiğitlerimizi, önderlerimizi nasıl sürgüne gönderdiklerini, nasıl hapislerde çürüttüklerini ve nasıl darağaçlarında astıklarını hepimiz biliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Son 21 yılda millet öz evlatları inancıyla barışık"

Kozluk ve Batman halkının bu güruha geçit vermeyeceğini belirten Ramanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bütün bu baskılara rağmen millet kendi iradesini eline almak için mücadele verdi. Öncülerimiz bu mücadeleyi verdi. O zaman ektikleri tohumlar yeşerdi boy verdi ve meyveye durdu. Son 21 yılda milletin öz evlatlarının inancıyla barışık, imanıyla ortaya çıkan kadroların eliyle nasıl bir dönüşüme evirildiğini hepimiz gördük. Buna hepimiz şahitlik ettik. Bugün geçmişte bizi manen ve madden mahrum eden ve mahrum bırakan zihniyet bugün tekrardan bize o karanlık dönemleri yaşatmak için adeta diş biliyor avuçlarını ve kollarını sıvıyor. Kozluk ve Batman halkı olarak buna geçit verir miyiz? 'Hayır' "

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali-007.jpg

"Daha ortaya konacak çok hizmet var"

Milletin daha iyi hizmetlere layık olduğunu ifade eden Ramanlı, "İnşallah 14 Mayıs'tan sonra hepimiz hep birlikte mecliste olacağız. Milletin sıkıntıyla, darlıkla, zorlukla ortaya koyduğu iradeyi, bugün bastırmak isteyen bir güruhla karşı karşıyayız. Memleketin 10 yıllar boyunca çektiği çok sıkıntı vardı. Birer birer bunlar aşılmaya çalışıldı. Bugün içinde bulunduğumuz durum mükemmel mi? Hayır. Daha yapacak çok iş var. Daha ortaya konacak çok hizmet var. Çünkü bu millet hizmetin en iyisine layıktır." şeklinde konuştu.

Ramanlı, konuşmasının ardından ilçedeki temalarına devam etti. (İLKHA)

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali.jpg

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali-001.jpg

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali-002.jpg

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali-003.jpg

serkan-ramanli-kozluk-secim-lokali-004.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55