,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 28 °C

Başkan Tural: “Mahalle Buluşmaları Başarının Anahtarıdır”

Başkan Tural: “Mahalle Buluşmaları Başarının Anahtarıdır”
14 Mayıs seçimlerinin ardından mahalle buluşmalarını değerlendiren AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Tural, mahalle buluşmalarının başarının anahtarı olduğunu kaydetti.

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Tural, 14 Mayıs seçimlerinin ardından mahalle buluşmalarını 
değerlendirdi.

AK Parti kadrolarının her zaman seçimlere hazır olduğunu belirten Tural, seçimlerden çıktıkları günün sabahı, yarın yeniden seçim olacakmış gibi çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

"Onun için mahalle buluşmalarımız başarının anahtarı ve sigortasıdır.’' diyen Tural, programlı bir şekilde mahalle buluşmaları gerçekleştirdiklerini ve vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Seçimlerden sonra insanları ayrıştırmadan, halkı bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Tural, "Seçimlerden sonra insanları ayrıştırmadan, halkımızı bir bütün olarak görüyoruz. Partimizin herkesi kucaklayıcı bir özelliği var. Seçim sonrası halkımızla irtibatı koparmamak ve onların arasında olduğumuzu hissettirmek için kendilerini evlerinde, sokaklarında ve mahallelerinde ziyaret ediyoruz. Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu, İl Başkamız Akif Gür, Kadın Kolları Başkanımız Seval Aksoy , Gençlik Kolları Başkanımız Alper Aslan ve parti teşkilatlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde mahalle halkıyla bir araya geliyoruz. Bu görüşmelerimizde mahalle halkının taleplerini, görüşlerini ve Partimizden beklediği hizmetler hakkında istişare ediyoruz. Çünkü AK Parti her zaman hizmetlerine hizmet katan bir parti olmuştur. Halkımızla olan buluşmalarımızı rapor haline getirip; ilgili birimlere, kamu kurum ve kuruluşlara çözümü konusunda raporlar hazırlayıp gerekeni yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Sürekli sahada ve halkla iç içe olun’ talimatlarını Batman’da harfiyen yerine getiren iller arasındayız. Bütün makam ve mevkiler halkın hizmetinde kullanılmalıdır şiarıyla hareket ediyoruz.” şeklinde konuştu.

sabahattin-tural-mahalle-bulusmasi.jpg

sabahattin-tural-mahalle-bulusmasi-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55