,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Başkan Durmaz sorunları belediyeye iletti

Başkan Durmaz sorunları belediyeye iletti
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Durmaz, Batman Belediyesi Başkan Yrd. V. ve Vali Yardımcısı Göktaş'ı ziyaret ederek, mahalle ziyaretlerinde tespit ettikleri sorunları iletti.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, “Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip” projesi kapsamında yaptıkları mahalle ziyaretlerinde tespit ettikleri sorun ve sıkıntıları Batman Belediyesi Başkan Yrd. V. ve Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş'a iletti.

“Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip” adlı proje kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve sorunları tespit ettiklerini belirten Durmaz, “Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip adlı projemiz kapsamında mahalle ziyaretleri yapıyoruz. Bu ziyaretlerimizde tespit ettiğimiz sorunları ve Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı'ya gelen talepleri iletmek üzere Batman Belediyesi'ni ziyaret ettik. Halkımızın ve mahallelerimizin sorunlarını Belediye Başkan Yrd. V. ve Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş'a ilettik. Sağ olsunlar ilettiğimiz taleplerle yakından ilgilendiler; sorun tespit ettiğimiz yerlere ekipler gönderip incelemelerde bulundular. Kendisine duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

serif-durmaz-sukru-alperen-goktas.jpg

"Kimi sorunun hal olması, vatandaşlarımız adına sevindiricidir"

Halkın ilettiği sorunların çözüme kavuşmasının sevindirici olduğuna değinen Durmaz, “Yetkili mercilere ilettiğimiz kimi sorunun hemen hal olması, vatandaşlarımız adına sevindiricidir. Çünkü vatandaşlarımız ve memleketimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Bizler HÜDA PAR olarak; memleketimizin her köşesine, her sokağına, her mahallesine eşit hizmet gitsin diye mücadele ediyoruz. İstiyoruz hiçbir sokağımızda çukurlar olmasın, hiçbir caddemiz asfaltsız kalmasın. Çocuklarımız sağlıklı ortamlarda, temiz park ve sokaklarda gönüllülerince oynasın, eğlensin.” Şeklinde konuştu.

"Amacımız; halkımıza ve memleketimize hizmettir"

Parti olarak amaçlarının halka ve memlekete hizmet olduğuna işaret eden Durmaz şu ifadeleri kullandı: “Hep söyledik, tekraren söylüyoruz; önce insan öncelik adalet şiarıyla yola çıkmış olan parti olarak amacımız; halkımıza ve memleketimize hizmet etmektir. Bunun için seçim zamanı, seçim sonrası farkı gözetmeden sürekli sahada bulunmaya, halkımızla buluşmaya, sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Bugüne değin olduğu gibi bundan sonra da seçimden seçime değil daima sahada bulunacağız. Çaba ve gayret bizden, muvaffakiyet Allah'tandır.”

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55