,
  • BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

Başkan Demir: "Madde Bağımlıları Ve Yoksullara Umut Olduk"

Başkan Demir: "Madde Bağımlıları Ve Yoksullara Umut Olduk"
BATSO Başkanı Demir, “Halkımıza hizmet amacıyla sosyal sorunlara duyarlı bir yönetim anlayışıyla madde bağımlısı gençlerimize hem umut olduk hem de iş imkanı sağladık. Ayrıca her yıl yüzlerce yoksul aileye yardım elimizi uzattık." dedi.

 

İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkanlığı görevini başarıyla ifa eden ve yeniden adaylığını açıklayan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

MADDE BAĞIMLILARINA UMUT OLDUK!

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) olarak paydaşı olduğumuz kurumlarla işbirliği ile madde bağımlısı 150 gencin rehabilite edilmesi amacıyla "Ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Gençlik ile Güzel Bir Geleceğe" projesini gerçekleştirdiklerini belirten BATSO Başkanı Demir, "Proje kapsamında 150 gencimiz eğitimden geçti ve BATSO tarafından işe yerleştirildi. Bu projeyle kentimizin güzel çalışmalarla anılmasını istedik." Diye konuştu.

Başkan Demir, kentimizde genç nüfusun yoğunluğu ve eğitim seviyesinin düşük olmasından kaynaklı bir çok gencimizin işsiz ve ne yapacağını bilmez durumda olduğuna işaret ederek, "Bu nedenle oluşan uyuşturucu kullanımı gençlerimize ve topluma zarar vermekteydi. Bunun önüne geçebilmek ve gençlerimizi topluma kazandırmak için; 'ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli Ve Sağlikli Gençlik Ile Güzel Bir Gelecek Sevgi' adlı projeyle gençlerimize hem umut olduk hem de iş imkanı sağladık." ifadelerini kullandı.

Başkan Demir, bu proje ile madde bağımlılığıyla mücadelede önemli bir farkındalık oluşturmayı, Batman'da yaşayan madde bağımlılarının istihdam edilebilirliklerini arttırmayı ve madde bağımlılarının yakınları ve risk grubundaki insanlarda bilinç oluşturulduğunu ifade etti.

abdulkadir-demir-batso.jpg

YOKSUL AİLELERİN YANINDA OLDUK

Batman Ticaret Sanayi Odası, her yıl gelenekselleştirdiği yardım çalışmalarında binlerce dar gelirli aileye yardım ulaştırdı.

Batman Ticaret Sanayi Odası'nın her yıl düzenli olarak Ramazan ayında yaptığı gıda paketi yardımını dar gelirli ailelere ulaştırdıklarını belirten BATSO Başkanı Demir, "Batman’ın en ücra mahalle, köy, ilçe ve beldelerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ve yoksul ailelere gıda paketlerini adreslere teslim ettik." Dedi.

Açıklamasında Demir, her yıl yüzlerce aileye Ramazan gıda yardım kolilerini adreslerine ulaştırdıklarını belirterek, "Gelenekselleştirilen Ramazan gıda paketi yardımlarını  ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine götürdük. Yardımları oluşturduğumuz ekibimizle birlikte yaptık. Bu yardımları yaparken yorulmak bir yana, sevinç ve mutluluk duyarak yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55