,
  • BIST 10087.35
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 28 °C

Başkan Demir: “BATSO' ya Türkiye Birinciliği Kazandırdık”

Başkan Demir: “BATSO' ya Türkiye Birinciliği Kazandırdık”
BATSO Başkanı Demir, "WEB SAYFA TASARIM" yarışmasında BATSO sitesinin birincilik ödülü aldığını ve Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde bir odanın donatılarak sağlık sektörüne ve halkımızın hizmetine sunduklarını belirtti.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, görev süresi içerisinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

abdulkadir-demir-bilisim-odulu.png

WEB SAYFA BİRİNCİSİ OLDUK

2015  yılında Türkiye'de yapılan Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu "WEB SAYFA TASARIM" yarışmasında birincilik ödülü aldıklarına dikkat çeken Başkan Demir, “2015  yılında Türkiye'de yapılan Bahçeşehir Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlemiş olduğu "WEB SAYFA TASARIM"  yarışmasında, Batman Ticaret ve Sanayi Odası'nın WWW.BATSO.ORG.TR uzantılı web sayfası birincilik ödülü aldık.” Dedi.

batso-bilisim-odulu-001.jpg

2015 Bilişim Yıldızları Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda ‘Halkın favorisi’ olarak seçilip ödül aldıklarını dile getiren Başkan Demir, “BATSO olarak kurduğumuz WEB sitesi Bahçeşehir Üniversitesi ve Bilişim Yıldızları organizasyonunda yapılan yarışmada en iyi ödüllerden olan halkın favorisi ödülünü aldı. Sitemizde oluşturduğumuz verimli linklerle odamızın yaptıkları faaliyetleri, sosyal ve ekonomik projeleri, etkinlikleri ve üyelerimize katkı sunan duyuruları üyelerimize iletmeye çalıştık.” İfadelerini kullandı.

batso-bolge-hastanesi.png

SAĞLIK ALANINDA DESTEKLERİMİZ OLDU

Başkan Demir, halkın sosyal ve sağlık sorunlarına duyarlı olduklarını ve çözüm üretme noktasında adım attıklarını söyledi.

batso-bolge-hastanesi-001.png

Batman halkına ve üyelere sağlık alanında hizmet amacıyla Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde bir odayı donattıklarını belirten Başkan Demir, “Sağlık sektörüne ve halkımıza katkı sunmak gayesiyle 2017 yılında Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde bir hasta odasının tüm gerekli donanım ve demirbaş teminini yaparak hem sağlık sektörüne hem de üyelere sağlık hizmetinden yararlanması için katkıda bulunduk.” Dedi.

batso-abdulkadir-demir-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55