,
  • BIST 10169.22
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 25 °C

Başbakanlık ve bazı bakanlıklarda atamalar

Başbakanlık ve bazı bakanlıklarda atamalar
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Başbakanlık ile Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm ile Sağlık bakanlıklarında atamalar kararı yayımlandı.

Başbakanlık ile Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm ile Sağlık bakanlıklarında atamalar yapıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Başbakanlık ile Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm ile Sağlık bakanlıklarında atamalar yapıldığına dair karar yayımlandı.

Buna göre; açık bulunan Başbakanlık Başmüfettişliklerine Başbakanlık Müfettişleri Hasan Basri Can, Murat Selim Aydemir, Ufuk Ünlü ile Başbakanlık Müfettiş Yardımcıları Yusuf Erhan Özçelik, Seyfettin Metin, Halil Kabadayı, Enes Mermerci ve Habibe Demirbaş'ın atanmaları uygun görüldü.

Açık bulunan İdari ve Mali İşler Başkanlığına Turan Konak'ın atanmasına karar verildi.

Hazine Müsteşarlığında açık bulunan Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdür Yardımcılığına Deniz Yılmaz'ın atanması uygun görüldü.

Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığında açık bulunan Hazine Başkkontrolörlüğüne Hazine Kontrolörü Ektem Albayrak'ın atanmasına karar verildi.

Adalet Bakanlığında açık bulunan İnsan Hakları Dairesi Başkanlığına, Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hacı Ali Açıkgül'ün atanması uygun görüldü.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında açık bulunan Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Mehmet Sertpolat, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Abdullah Neşeli, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Suat Kenç atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına Osman Sağ, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Mustafa Özaşık, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına İsmail Ertüzün, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Birinci Hukuk Müşavirliğine Şükran Doğan, Dış İlişkiler ve Yurt Dışı İşçi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Ali Aybet, Bakanlık Müşavirliğine Emrah Uzar'ın atanmasına karar verildi.

Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığına Hami Aksoy atandı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdür Yardımcıları Ömer Sezgin, Abdurrahman Murat ve Tuğrul Alper ile Genel Müdür Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özdingiş ve Muammer Bulut'un başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları uygun görüldü.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Fehmi Okumuş'un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Risk Yönetim ve Kontrol Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Rasim Kutlu, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Tasfiye Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Metin, Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcılığına Ekrem Alper Bozkurt, açık bulunan Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Rıza Mehmet Korkmaz, açık bulunan Gümrükler Genel Müdürlüğüne Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gümüş, açık bulunan İç Ticaret Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Çalış, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine İmdat Ersoy atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak'ın, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi.

Açık bulunan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Güsamettin Erdoğan'ın atanması uygun görüldü.

Sağlık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Dr. Öner Güner, açık bulunan Denetim Hizmetleri Başkanlığına Aydın Sarı'nın atanması uygun görüldü. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55