Bakan Tunç: Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı

Bakan Tunç: Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, Cumhurbaşkanına yönelik hakaret içerikli sözlerle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanının, Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik sarf ettiği hakaret içeren sözlerle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştır." dedi.

Haddi aşan ve saygı sınırları dışındaki bu sözlerin, 86 milyon vatandaşı temsil eden iradeye yöneltilmiş açık bir saldırı olduğunu söyleyen Tunç, şunları kaydetti:

Siyaset, edep ve ahlak sınırları içinde yapılır. CHP Genel Başkanının kullandığı bu yakışıksız dil, artık sadece bir üslup sorunu olmaktan çıkmış; siyasi nezaketi aşan bir hal almıştır.

Karalama ve iftira siyaseti yapanlara milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla geçit vermeyecektir."

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.