,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

Bakan Soylu'nun vefat eden annesi son yolculuğuna uğurlandı

Bakan Soylu'nun vefat eden annesi son yolculuğuna uğurlandı
​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu için cenaze töreni düzenlendi.

foto-galeri.jpgGaziosmanpaşa Merkez Camisi’ndeki cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiye gelişinde İçişleri Bakanı Soylu’ya taziyelerini bildirdi.

Cenaze namazının ardından cemaate seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın bizleri. Sevgili Habibinin Livaü’l hamd ismiyle müsemma sancağı altında toplanmayı nasip eylesin” duasında bulundu.

Erdoğan, "Servet Annemiz, şu anda bu millete, bu memlekete, bu vatana hizmet eden bir evladı da yetiştirmiş olmanın bahtiyarlığı, mutluluğu içerisinde. Ben böyle inanıyorum. Zira sevgili Peygamberimizin hadis-i şerifinde de buyurduğu gibi insanlar ölür, ondan sonra hayırlı bir evlat, yaptığı bu dünyadaki hizmetler onun için hep kalıcıdır ve bu hizmetler devam ettiği sürece de onlarla hayırla yad edilirler, anılırlar. Şimdi Servet Annemiz de hem böyle bir evlat, evlatlar yetiştirmiş olmanın inanıyorum ki bahtiyarlığı, güzelliği içinde Hakk'a yürüdü, yürüyor. Hep birlikte şu anda onun cenaze namazında biz de diyoruz ki ya Rab bizleri sevgili Habibinin Livaü'l hamd ismiyle müsemma sancağı altında buluştur, bir araya getir." diye konuştu.

Cenazeye katılan HÜDA PAR Genel Başkanvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere merhumenin ailesine taziye dileklerini iletti.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına ayrıca, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HÜDA PAR Genel Başkanvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Aslan ve Mehmet Eşin, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski TBMM başkanları İsmail Kahraman ve bir çok önemli isim katıldı.

Servet Soylu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55