,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2408.633
  • Dolar 32.4682
  • Euro 34.6612
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 25 °C

Bakan Kasapoğlu: "Genç potansiyel bizim için önemli bir imkân"

Bakan Kasapoğlu: "Genç potansiyel bizim için önemli bir imkân"
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep'te, gençlere ve spora yapılacak yatırımların artacağını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep’in, Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip illerinden birisi olduğunu belirterek, bu genç potansiyelin kendileri için önemli bir imkan ve sınav olduğunu söyledi.

Akşam saatlerinde havayolu ile kente gelen Bakan Kasapoğlu, ilk olarak Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu, daha sonra AK Parti il binasına geçerek partililerle bir araya geldi. Daha sonra Gaziantep Valiliği ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Vali Davut Gül ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra kısa bir açıklama yapan Kasapoğlu, hem sportif anlamda nitelikli bir gençliği hem de zihinsel donanımlı çok yükseklere çıkmış dünya ile rekabet edebilen bir gençliği yetiştirmenin çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Gaziantep’te olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, gençlere ve spora yapılacak yatırımların artacağını, yapacakları projelerle kenti daha da ileriye götürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gaziantep'in sahip olduğu genç nüfusla Türkiye'nin önemli kentlerinden biri olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, “Bu genç potansiyel bizim için önemli bir imkan ve önemli bir de sınav. Biz de inşallah bu imkanı en güzel şekilde değerlendirmek için gerek gençlik merkezlerimizi hem nicel hem de niteliksel noktada çok daha yukarılara taşıyacağız, sayılarını artıracağız. Bu merkezlerdeki dersliklerin sayılarını, fonksiyonlarını zenginleştireceğiz. Bunun yanında spor tesislerimizi de daha işlevsel hale getireceğiz.” dedi.

Gaziantep'ten çok kısa vadede yüzme şampiyonları çıkartamayı hedeflediklerini belirten Kasapoğlu, “Yüzme havuzlarımızda, spor salonlarımızda hem sportif anlamda nitelikli bir gençliği hem zihinsel donanımlı çok yükseklere çıkmış dünya ile rekabet edebilen bir gençliği yetiştirmenin çabasını güttük. Yöneticilerimiz ile birlikte inşallah bunu çok daha güzel bir noktaya taşıyacağız. Biz zaten bunun için Gaziantep’teyiz.” ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu’nun kentteki temasları yarın da devam edecek. (İLKHA)

...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55