,
  • BIST 10004.34
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Araştırmacı Yazar Baran: Boykot işgalcilerin şah damarını kesiyor

Araştırmacı Yazar Baran: Boykot işgalcilerin şah damarını kesiyor
Gazze'de katliamlarda bulunan siyonist işgal rejiminin mallarına boykot çağrısında bulunan Araştırmacı Yazar Mehmet Baran, işgalcilerin mallarını boykot etmek onların şah damarını kesmek anlamına geldiğini söyledi.

siyonist-isgal-rejiminin-mallarina-boykot.gif

Siyonist işgal rejimine direkt veya dolaylı yollardan ekonomik destek sağlayan markaların boykot edilmesi gerektiğinin altını çizen Baran, şu anda halkın işgal rejimine vuracağı en etkili ve en güçlü darbenin ekonomilerini çökertmek olduğunu vurguladı.

"Siyonistlerin yumuşak karnı hayata bağlılıkları ve ekonomileridir"

Baran, "Siyonist israil; özellikle hayatı ve dünyayı sevdiği kadar başka hiçbir şeyi sevmiyor. Siyonistlerin yumuşak karnı hayata bağlılıkları ve ekonomileridir. Özellikle de siyonistler dünyaya yayılırken hangi ülkede bulunuyorlarsa bulunsunlar o ülkede mutlaka ekonomilerine el atıyorlar ve orada ekonomik bir güç olmuşlardır. Amerika'nın şu anda siyonistlere muhtaç olması ve onlara destek olma zorunluluğunu hissetmesi ekonomiktir. Son zamanlarda insanlarda hassasiyet oluştuğu için insanlar, marketlerde işgall mallarını almama konusunda dikkat ediyorlar ve alternatif ürünler arayışına girmektedirler. " şeklinde konuştu.

"Mallarını alalım diye fiyatlarını düşürerek aklımızla alay ediyorlar"

Şu an siyonizm'e vurulacak en etkili ve en güçlü darbenin ekonomilerini çökertmek olduğunun altını çizen Baran, konuşmasına söyle devam etti:

"Şu anda bizlerin işgalcilere vuracağı en etkili ve en güçlü darbe ekonomilerini çökertmektir. Bütün dünyaya yayılan ürünlerini boykota alırsak siyonitlere ciddi bir darbe vurmuş olacağız. Özellikle şu anda uygulanan boykotlardan dolayı satışları düşmesin diye ürünlerinde ciddi manada fiyat düşürüyorlar. Bizler onların mallarını alalım diye fiyatlarını düşürerek aklımızla alay ediyorlar."

"Boykot işgalcilerin şah damarını kesiyor"

İşgalcilerin mallarına boykotun her zaman yapılması gerektiğine değinen Baran, "Halkımız bunların ürün isimlerini listeye alarak, sadece bu çatışmanın ve ölümlerin olduğu günlerde değil, sürekli olmak üzere israil mallarını boykot etmek zorundayız. Çünkü boykot onların şah damarını kesiyor. Bizler israili besleyen o firmalardan ve markalardan alışveriş yapmayıp maddi gücünü kesersek, bu kadar pervasız davranamaz ve kardeşlerimizi öldüremez. Aldığımız her ürün, Filistin'de kardeşlerimizin kafasında patlayan bir kurşun oluyor. Bunun farkında olup hareket edelim ve israili ekonomik olarak vuralım. Bu işe yarar ve durduracaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55