Antalya’da 2 haftada 3 bin 738 kişi yakalandı

Antalya’da 2 haftada 3 bin 738 kişi yakalandı
Antalya’da son 2 haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında binlerce kişi sorgulanırken, aranan şahısların da aralarında bulunduğu 3 bin 738 kişi yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimlerince yürütülen çalışmalarda, 413 bin 90 kişi hakkında sorgulama yapıldı. Bu kapsamda bin 301’i aranan şahıs olmak üzere toplam 3 bin 738 kişi yakalandı, 517 kişi tutuklandı.

Denetimlerde 92 bin 20 otomobil ve motosiklet incelenirken, 86 çalıntı, hacizli ya da yakalamalı araç ele geçirildi.

Ayrıca bin 191 geçici konaklama yeri ile 128 kiralık araç firması denetlendi, 4 işletme ve bir firmaya idari yaptırım uygulandı.

Kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçu kapsamında 7 olayda 22 şahıs hakkında işlem yapılırken, Kabahatler Kanunu kapsamında 478 kişiye idari para cezası kesildi.

Çalışmalar neticesinde 95 adet ateşli silah, 672 adet fişek ve tüfek kartuşu ile 8 kesici alet ele geçirildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.