,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 22 °C

Ankaralılar: Ülkemizde siyonist israilin mallarını istemiyoruz!

Ankaralılar: Ülkemizde siyonist israilin mallarını istemiyoruz!
HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonuna destek veren Ankaralılar, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik katliamlarına tepki göstererek, işgal rejiminin ürünlerini boykot etme çağrısında bulundu.

Yakıtın bittiği, elektrik ve suyun kesildiği Gazze'de, işgalci siyonist çetelerin, halkın yaşadığı binaların yanı sıra onlarca cami, okul ve hastaneleri de hedef alarak bombalaması sonucu yerle bir olurken, kalan hastanelerin çoğunda hizmet tamamen durdu.

Siyonizmin en büyük silahlarından birinin ekonomi olduğunu ve boykotun işgal rejimine ciddi zarar verdiğine dikkat çeken vatandaşlar, boykota savaş sona erene kadar değil, siyonist işgalciler yeryüzünden temizlenene kadar devam edilmesi gerektiğini vurguladılar.  

Tüm dünyanın Gazze'deki katliam ve soykırıma karşı kör ve sağır kesildiğine dikkat çeken vatandaşlar, hakları Müslüman olan İslam ülkelerinin liderleri başta olmak üzere herkesi siyonist vahşeti durdurmaya çağırdı.

İsmail Yaşıtlı

İşgal rejiminin yaptıklarının insanlığa sığmayacak derecede olduğunu belirten İsmail Yaşıtlı, "Dünyada kendileri yıllarca 'zulüm gördük' diyerek edebiyat yapıp, şimdi de o zulmü insanlara kat ve kat fazlasını yapması insanlıkla bağdaşan bir konu değildir. Avrupa bunun yanında sessiz kalıyorsa yıllarca din ayrılığı yaptığı içindir. Müslüman ülkelere yapılan zulmü kendi Hristiyan devletleri yıllarca görmezden geldiler. Bu bizim suçumuzdur. Bu Müslüman ülkelerin yaptıkları hatalar yüzünden olan bir durumdur. Öncelikle bizim kendimizi sorgulamamız lazım. Boykot konusunda yapmamız gereken şey kendi mallarımızı üretmektir. Her şeyi Allah'tan beklemeyelim. Birazda kendimiz bir şeyler yapalım." dedi.

Kamil Bağuş

"israilin mallarını asla Türkiye'ye sokmamamız gerekiyor"

Siyonist işgal rejiminin İslam'a düşman söyleyen Kamil Bağuş, "O hainler çocuk ve bebekleri öldürüyorlar. Hiçbir ülkenin kılı kıpırdamıyor. Hepimizin içi kan ağlıyor. Orada şehit olan çocuklar hepimizin. Benim içim kan ağlıyor. israilin mallarını asla Türkiye'ye sokmamamız gerekiyor. Hem Türkiye hem de bütün İslam ülkeleri israilin mallarını kendi ülkelerine sokmamaları gerekir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Akbaş

İşgal rejiminin yaptığı soykırımlara "dur" demek gerektiğini belirten Mehmet Akbaş, işgal rejiminin n mallarının herkes tarafından boykot edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Nazlı İlhan

Boykotun her zaman uygulanması gerektiğini vurgulayan Nazlı İlhan, "israilin ürünlerini getirip satıyoruz. Bu bizim suçumuz. Başımıza bir iş geldiğinde de almayalım diyoruz. Başımıza bir iş geldiğinde değil her zaman bu boykotun uygulanması gerekiyor. Televizyonları izleyemez hale geldik. Elimiz kolumuz bağlı duramayız. Biz de hazırlanıp o taraflara gitmemiz lazım. Neden devletimiz demiyor ki 'hadi biz de bir şeyler yapalım. Askerimizi gönderelim' niye diyemiyor. Biz bile gideriz orada olan çocukların kanlarını silmeye. Eski savaşlarda kadınlarımız mermi taşırdı. Ama biz anca oturuyoruz. Vatandaşlara tavsiyem; ceplerini israile harcamasınlar. israilin ürünleri ülkemize gelsin istemiyorum. israilin ürünleri ülkemize gelmese boykota gerek kalmaz." şeklinde konuştu.

Usame Dibol

Usame Dibol, "israil, Filistin'de şu an çoluk çocuk demeden saldırıyor. Bizim Filistin'e gitme imkânımız yok. Keşke gidebilsek. Filistin'de su, elektrik, ilaç ve yemek hiçbir şey yok. israil artık Filistin'den çıksın. israilin mallarının ülkeden çıkarılması ve satılmaması gerekir." dedi.

 

Turan Kaya

Siyonist işgal rejiminin ürünlerini kullanmadığını söyleyen Turan Kaya, siyonistlerin mallarının Türkiye'de istemediğini söyledi.

Gülcen Ünal

"israilin ürünleri Müslümanlara ateş olarak geri dönüyor"

Siyonist işgal rejiminin mallarını almayı bıraktığını belirten Gülcen Ünal, "Senelerdir israilin mallarını almıyordum. Artık daha dikkatli olacağım. Bu saatten sonra evime de giremez. Vatandaşlara buradan sesleniyorum. Hiç kimse israilin mallarını almasınlar. O mallar Müslümanlara ateş olarak geri dönüyor." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55