Ankara'da pitbull dehşeti: 2 küçük kardeş saldırıya uğradı

Ankara'da pitbull dehşeti: 2 küçük kardeş saldırıya uğradı
Ankara Etimesgut'ta komşularının pitbull cinsi köpeği, 1,5 ve 5 yaşındaki iki kardeşe saldırdı. Yüz ve göğüslerinden yaralanan çocuklar hastanede yoğun bakımda.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde pazar alışverişinden dönen Öztürk ailesi, apartmana asansörle çıkarken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Apartman koridorunda, karşı daireden çıkan pitbull cinsi köpek, 1,5 yaşındaki Efe Öztürk ile 5 yaşındaki ablası Doğa Öztürk'e saldırdı.

Küçük çocukların yüz ve göğüs bölgelerinde ciddi yaralanmalar meydana geldi. Anne Belkız Öztürk'ün ifadesine göre köpek, asansörden inerken aniden saldırıya geçti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı iki kardeşi ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Çocuklar yoğun bakımda gözetim altına alındı; yapılan açıklamaya göre hayati tehlikeleri bulunmuyor.

Olaydan sonra apartman sakinleri, pitbullun daha önce de saldırgan davranışlarda bulunduğunu; ancak resmi şikâyetler ve uyarıların sonuçsuz kaldığını belirtti.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.