,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

​​​​​​​Ankara’da Filistin’e destek açıklamasında siyonistlere lanet yağdı

​​​​​​​Ankara’da Filistin’e destek açıklamasında siyonistlere lanet yağdı
HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı tarafından, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için Ankara’nın farklı ilçelerinde düzenlediği etkinliklerde basın açıklamasında Filistinli mücahitlere destek işgalci siyonistlere de lanet sloganları atıldı.

 

HÜDA PAR Altındağ İlçe Başkanlığı tarafından, Altındağ ilçesi Hüseyin Gazi'de kitlesel basın açıklaması yapıldı.

Sık sık tekbirlerin getirildiği kitlesel basın açıklamasında; "Kahrolsun israil", "HAMAS'a selam direnişe devam", "Canımız kanımız sana feda Ey Aksa", "Müslüman uyuma kardeşine sahip çık", "Ankara'dan direnişe bin selam", "Katil israil Filistin'den defol" ve "Zalimler için yaşasın cehennem!" sloganları atıldı.

Aksa Tufanı mücahitlerine destek, işgalci siyonistlere lanet sloganlarının atıldığı basın açıklaması programı, Hafız Mustafa Bilici’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sunuculuğunu Ahmet Nasıroğlu’nun yaptığı basın açıklamasında, HÜDA PAR Altındağ İlçe Başkanı Harun Agah tarafından bir konuşma yapıldı.

“Siyonizm, Filistin topraklarından tamamen defedilmelidir”

Agah, “Yüz yıl önce İslam Topraklarının kalbine adeta kanserli bir hücre gibi yerleştirilen Siyonist işgal rejiminin sistematik işkence, soykırım ve katliamlarına son vermek üzere 7 Ekim tarihinde Filistinli Mücahitler Aksa Tufanını operasyonunu başlattılar. Buradan kardeşlerimizin direnişi selamlıyorum. Mücahitlerin eylemleri karşısında siyonistler aciz kalmış ve her zamanki gibi acizliğini örtmek için Gazze’de kadın, çocuk demeden sivillere karşı toplu bir soykırıma başlamıştır. İşgal rejimi Hastane ve kutsal mekanlarda dahi toplu katliamlara girişmekten çekinmemektedir. Bu işgal ve soykırım karşısında İslam ümmetinin liderlerinden artık kınama değil somut adımlar atılmasını bekliyoruz. Siyonist işgal rejimi, sadece güçten anlar. Siyonizm Filistin topraklarından tamamen defedilmelidir. İslam ümmetinin ve insanlığın kurtuluşu Siyonist rejimin ilk kıblemiz mescidi aksadan defedilmesi ile mümkün olacaktır. Buradan bir kez daha tüm Mücahitleri selamlıyor, Filistin’in siyonist işgal rejimine mezar olmasını Rabbimizden diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

“ABD başta olmak üzere, Avrupa'nın bütün azılı İslam düşmanları, her türlü barbarlıklarına rağmen siyonistlere desteklerini sundular”

Yapılan konuşmanın ardından basın açıklamasını HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın, okudu.

Günaydın, “Bir asra yakındır siyonist işgalci çetenin işgali altında olan Filistin'de, bugüne kadar Sabra'da, Şatilla'da, Kana'da, Cenin'de ve Mavi Marmara'da onlarca kez katliam yapılarak, yüzbinlerce Müslüman kardeşimiz katledilmiş, milyonlarca insan yerlerinden ve yurtlarından edilmiştir. Şimdi ise Gazze’deki kardeşlerimiz topyekûn bir imha süreci ile bir soykırım ile karşı karşıyadır. Siyonist işgalci çete Gazze'de hastaneyi bombalamakla yetinmiyor, cami, kilise, okul, fırın, pazar yeri ayrımı yapmadan tüm şehri bombalıyor. Gazze halkını en temel insani ihtiyaçlardan mahrum bırakarak, ekmeksiz, susuz, yakıtsız ölüme mahkûm etmektedir. Savaş suçu sayılan fosfor bombaları kullanarak savaş suçu işlemektedir. Tüm bunlara rağmen ABD başta olmak üzere, Avrupa'nın bütün azılı İslam düşmanları, her türlü barbarlıklarına rağmen siyonistlere desteklerini sundular.” şeklinde belirtti.

“Maalesef, İslam beldelerinin liderlerinden, Filistin'e ‘siz yalnızsınız’ mesajı geldi”

İslam düşmanlarının, her şart ve koşulda nasıl da bir olduklarını gördüğümüzü söyleyen Günaydın, “ABD Başkanının, işgalci siyonistleri ziyareti esnasında sarf ettiği ‘yalnız değilsiniz’ açıklamasından sonra, maalesef, İslam beldelerinin liderlerinden de, Filistin'e; ‘siz yalnızsınız’ mesajı geldi. Siyonist işgalci çetenin şu ana kadar geldiği bu nokta maalesef ve maalesef Müslümanların dağınıklığının sebebi iledir. Sadece üstün körü sağduyu çağrısının sebebi iledir. İtidal mesajı iledir. Kınama mesajları ile yetinilmesi nedeniyledir. Siyonist işgalci çete, çağrıdan, mesajdan, İtidalden ve kınamadan anlamıyor. Soruyoruz, onlara hak ettikleri ve anladıkları dilden cevap verme vakti gelmedi mi?” dedi.

Hafız Mustafa Bilici Hocanın yaptığı dua ile basın açıklaması nihayete erdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55