,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Aksa Tufanı'na destek mitingine katılan kadınlar: Kudüs için tek millet olalım

Aksa Tufanı'na destek mitingine katılan kadınlar: Kudüs için tek millet olalım
İşgalci siyonist çete tarafından Filistin'de yaşatılan katliamların sona ermesi için HÜDA PAR tarafından düzenlenen "Aksa Tufanı'na" destek mitingine katılan kadınlar, Filistinli Müslümanların yanında olduklarını belirttiler.

Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ve on binlerce insanın katıldığı "Aksa Tufanı'na" mitinginde sık sık "kahrolsun israil, HAMAS'a selam direnişe devam" sloganları atıldı.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden mitinge katılan vatandaşlar, Filistin davası için bütün Müslümanların, üzerlerine düşen görevi yapmalarını ve işgalcilerin mallarının boykot edlmesini istediler.  

Programa katılan kadınlar, Türkiye ve diğer ülkelerin, rejime karşı ilişkilerini kesmelerini belirterek, işgal ettikleri bölgeden kaçıp Türkiye'ye gelmek isteyen yahudilere de izin verilmemesi gerektiğini söylediler.   

"Filistin demek toprak davası demek değildir, iman davasıdır"

Hacire Demir

Gündemimizi sürekli Filistin tutalım diyen Hacire Demir, "Aksa Tufanı ve Filistin direnişini desteklemek için buradayım. Bütün Müslümanlara buradan sesleniyorum. Gündemimizi devamlı Filistin tutalım. Filistin demek toprak davası demek değildir. İman davasıdır, bunu bilelim. Yemek yediğimizde ve uyuduğumuzda vicdanımız sızlamadan yapıyorsak imanımızdan şüphe etmeliyiz. Bu nedenle gündemiz devamlı Filistin olacak, sadece saldırılar olduğunda değil. Filistin azat olana kadar ve Mescid-i Aksa'da özgürce namaz kılınana dek gündemimiz Filistin olsun ve bütün neslimize de bu aşkı aşılamanızı istiyorum." şeklinde konuştu.   

"ABD nasıl ki işgalcilere yardım ediyorsa, Türkiye devleti de Müslümanlara yardım etsin"

Amine Topdemir

Kudüs için toplandıklarını söyleyen Amine Topdemir, "Canımızı ve malımızı Kudüs ve İslam için feda ediyoruz. Bugün kafirler nasıl tek bir millet olmuşlarsa, biz de Kudüs için tek millet olalım. ABD nasıl ki işgalcilere yardım ediyorsa, Türkiye devleti de Müslümanlara yardım etsin. Yahudiler yerlerinden kaçıp Türkiye'ye geliyorlar, onların gelmelerine izin vermeyin! Filistinliler, davamız ve imanımız için kendilerini feda ediyorlar. Bizler de onlar için ayakta durmamız lazım. Ey Müslümanlar! işgalcilerin mallarını almayın. Onların mallarını almadığımızda Allah'ın izniyle çökeceklerdir." diye belirtti.  

"Devletimiz, siyonistlere karşı ayaklanmalı ve bütün ilişkilerini kesmelidir"

Handan Elaltunterin

Burada toplanmamızın bir gayesi ve amacı olduğuna vurgu yapan Handan Elaltunterin, "Devletimiz, siyonistlere karşı ayaklanmalı ve bütün ilişkilerini kesmelidir. Bütün Müslümanlar üzerlerine düşeni yapmalıdır. Biz buraya kefenimizi giyip geldik. HAMAS'ı buradan selamlıyorum, kardeşlerimizin yanındayız. Ülkemiz ve diğer ülkeler rejime karşı ilişkilerini kesmelidir." şeklinde konuştu

"İnşallah zafer Filistinlilerindir"

Zeynep Güzelgün

Hafızlık okuyan öğrencilerden Zeynep Güzelgün, "Gazze, israillere mezar olacaktır inşallah. Biz Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. İnşallah zafer Filistinlilerindir." dedi.

"Tüm İslam alemi olarak Filistinlerin destekçisiyiz"

Tuba Çınar

Tuba Çınar isimli bir diğer hafızlık öğrencisi de "Mescid-i Akasa'yı sonsuza dek her zaman kalbimizde tutacağız. Tüm İslam alemi olarak Filistinlerin destekçisiyiz, israil kahrolsun." diye belirtti.

"İşgal çetesi için yaşasın cehennem"

Elanur Karaduman

Hafızlık öğrencisi Elanur Karaduman, "Aksa Tufanı'na destek olmak için mitinge geldik. Burada sloganlar atarak oradaki kardeşlerimize moral olmaya, elimizden ve dilimizden geldiği kadarıyla da yardım etmeye çalışıyoruz. İşgal çetesi için de yaşasın cehennem." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55