,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 28 °C

AK Parti Kozluk seçim lokali açıldı

AK Parti Kozluk seçim lokali açıldı
Batman'ın Kozluk ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışında konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, siyasette makam ve mevki elde etmek için değil millete hizmet etmek için bulunduklarını söyledi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışı yapıldı.

Lokal açılışında konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Siyasette makam ve mevki elde etmek için değil millete hizmet etmek için bulunduklarını söyledi. 

Siyasette samimiyet ve güvenin önemli iki etken olduğuna işaret eden Nasıroğlu, " Bizler bu yola memleketimize duyduğumuz aşk ve sevda için girdik. Memleketimize bir şeyler katmak ve kazandırmak istiyoruz. Tabi bunu yaparken münafık olmayan, samimi insanlara ihtiyacımız olacaktır. Yanlışımıza yanlış, doğrumuza doğru diyen samimi insanlar bizim gerçek dostumuzdur." İfadelerini kullandı.

Dedikodu yapıp ortalığı karıştıranların karşısında olduklarını vurgulayan Nasıroğlu,  kaostan, kargaşadan ve kinden beslenen  bir kesimin olduğuna işaret etti.

Kin ve nefretten değil ülke  zenginliğinden,  dostluktan ve kardeşlikten beslendiklerini aktaran Nasıroğlu, çocukların geleceği için çalıştıklarını anlattı.

ferhat-nasiroglu-ak-parti-kozluk-secim-lokali.jpg

Nasıroğlu,  "Çocuklarımız okuyup iş sahibi olunca mutlu oluyoruz. İnsanlarımızın refah seviyesi yükseldikçe keyif alıyoruz ve bunun mücadelesini veriyoruz. Her gittiğimiz yere Batman’a nasıl bir proje kazandırırız düşüncesiyle gidiyoruz. Batman’ı ve Kozluk’u daha güzel bir noktaya taşımanın kavgasını veriyoruz. İnanın 5 yılda Batman ve Kozluk’da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanacak. Bunu da sizlerle beraber yapacağız." Dedi.

Sözlerinin devamında Türkiye'nin milli teknolojilerle ürettiği  İHA, SİHA ve yerli araç TOGG'la dünyaya adından söz ettirdiğini anlatan Nasıroğlu, muhalefetin yapamaz dediği her şeyi yaptıklarını söyledi. 

Nasıroğlu, "İHA ve SİHA'lar Türkiye'nin gökyüzündeki başarı imzası olduğu gibi yerli aracımız TOGG'da Türkiye'nin karadaki başarı imzasıdır. Togg açıklandığında bazı kesimler  dalga geçti.  Araba yapamazlar' dediler, yaptık. Son derece güzel ve konforlu araçlarımız şuan da Batman sokaklarında ve Türkiye sokaklarında dolaşıyor. Dünyanın bir çok ülkesine İHA  ve SİHA’lar satıp anlaşmalar yapıyoruz. Türkiye'nin ilk muharip savaş uçağı Kaan göklerde. 'Helikopter yapamaz.' dediler,  Atak helikopterler ürettik. Yol yapamaz dediler, ülkeyi bölünmüş yol ağı ve otobanlarla ördük. 'Köprü ve tünel yapamaz' dediler, yaptık. Yapamaz dedikleri her şeyi yaptık." şeklinde konuştu. 

Nasıroğlu, devrim niteliğindeki çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve iradesiyle gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55