,
  • BIST 9967.91
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan'a coşkulu karşılama

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan'a coşkulu karşılama
Ankara'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Batman'dan aday gösterilen Ceylan için Batman Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Ankara'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Batman'dan aday gösterilen Ceylan için Batman Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. 

ferhat-nasiroglu-adil-sebati-ceylan.jpg

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Ceylan kendilerini karşılamaya gelen kalabalık ile birlikte konvoy eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı'na geçti.

Çok sayıda vatandaş ile partilinin pankart ve sloganlarla karşıladığı  Milletvekili Nasıroğlu ve Ceylan, kendileri için hazırlanan platforma çıkarak halkı selamladı.

ferhat-nasiroglu.jpg

Kendilerini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür eden Milletvekili Nasıroğlu, memlekete değer katmak ve güzelleştirmek için mücadele ettiklerini söyledi.

Verdikleri mücadele ve çalışmanın sonucunda  Batman'a güzel eserler kazandıracaklarına inandıklarının altını çizen Nasıroğlu, Türkiye Yüzyılı'nda  Batman'ın Türkiye'nin parlayan şehri olacağını sözlerine ekledi.

Belediyeyi kazanmakta kararlı olduklarını ifade eden Nasıroğlu, genç, dinamik, çalışkan  ve adil bir ismi aday gösterdiklerini söyledi.

Halkın talep, beklentileri ve kriterleri  doğrultusunda aday  belirlediklerini dile getiren Nasıroğlu, belediyeye talip olduklarını vurguladı.

Nasıroğlu, " Arkadaşlarımıza ve Batmanlılara  sorduk. Nasıl bir aday ve Belediye Başkanı  istiyorsunuz diye? Dediler ki. ''Akıllı olsun, okuyan bir arkadaşımız olsun, dürüst olsun, genç olsun ve adil olsun." Dediler. Bizde ismi ile müsemma olan Adil kardeşimizi bu göreve layık gördük." Diye konuştu. 

adil-sebati-ceylani-karsilama.jpg

Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan ise Batman'ın güzel insanlarına hizmet etmek için bu yola koyulduklarını ve bundan kıvanç duyduklarını aktardı.

Batman’ın genç ve dinamik bir nüfusunun olduğuna işaret eden Ceylan, "Bizim geleceğimiz olan gençlerimize istihdam, yaşanabilir bir çevre, kültürel olarak gelişmiş bir kent imar etmemiz lazım. Biz buradan şehrin bütün paydaşları ile Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz. Bize düşen bu yolda, samimi ve çok çalışarak doğru istikamette yol almaktır.  Çaba bizim, takdir Allah’ındır." İfadelerini kullandı.

Ceylan, konuşmasının sonunda  geleceğin Batmanını ve  Batman’ın geleceğini inşa etmek için vatandaşlardan yetki talep etti.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55