,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Ağrı Umut Kervanı, Ramazan ayında yüzlerce aileye ulaştı

Ağrı Umut Kervanı, Ramazan ayında yüzlerce aileye ulaştı
Ağrı Umut Kervanı, Coronavirus salgını nedeni ile işsiz kalan mağdur vatandaşlara yardım ulaştırdı.

Umut Kervanı, Coronavirus salgını nedeni ile işsiz kalan mağdur vatandaşlara yardım ulaştırdı.

Coronavirus (Covid-19) salgınından dolayı alınan tedbirler kapsamında halkın yoğun kullandığı ve salgının yayılmasını tetikleyeceği düşünülen işyerlerinin kapanması üzerine sigortası olmayan işçiler işsiz kalırken, işyeri sahibi esnaflar ise bu dönemde zor günler yaşamaya başladı.

Ağrı Umut Kervanı, bu zorlu süreçte, "Hayat Birlikte Güzel" sloganı ile çalışmalarına hız verdi.

Ramazan'ın ilk günlerinden itibaren yüzlerce aileye ulaştıklarını belirten Umut Kervanı Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Dağhan, insanların mağduriyetinin giderilmesi için hayır sahiplerinin bu süreçte yardımlarını esirgememeleri gerektiğini kaydetti.

"Bu salgın dolayısıyla mağdur sayısı çoğaldı"

Ağrılıların hayır noktasında her zaman yarıştığını ifade eden Mehmet Dağhan, şunları söyledi:

"Ramazan ayı öncesinden 'Hayat Birlikte Güzel' sloganı ile başlattığımız yardım çalışmalarına hız verdik. Çalışmalarımızın neticesinde Ramazan'ın ilk günlerinde yüzlerce aileye yardımlarımızı ulaştırdık. Yardıma muhtaç ailelere gıda kolisi, nakdi yardım, kırmızı ve beyaz et yardımlarını teslim ettik. Malumdur ki bu salgın dolayısıyla her yerde mağdur sayısı çoğaldı. İlimiz, iş olanakları bakımından kısıtlıdır, yani işsiz sayısı fazla. Dolayısıyla mevsimlik işçiler de batı illerine gidemediği için şu anda hepsi kente hapsolmuş ve işsiz bir şekilde beklemektedirler. Bu durum karşımıza çok ciddi manada bir işsiz ordusu çıkarmaktadır." dedi.

Mehmet Dağhan, "İnsanlar işlerinden olduklarından dolayı gelir kapısı kapanmış, kimisi kapanan kahveden çıkarılmış, kimisi lokantadan çıkarılmış olduğundan mağdur durumdalar ve bu insanlar uzanacak bir yardım eli beklemektedirler. Biz kendi gücümüz yettiğince bu insanlara ulaşmaya çalışıyoruz ama Ağrılı hayırsever insanlar da desteklerini esirgememelidirler. Bizimle birlikte gelip bu mağdur insanların kapılarını açabilirler. Gelin, bu insanların dertlerine hep birlikte merhem olalım." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55