,
  • BIST 9998.43
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 30 °C

Adanalılar, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılma olasılığını değerlendirdi

Adanalılar, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılma olasılığını değerlendirdi
HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılma ihtimalini değerlendiren Adanalılar, kararın yerinde olduğunu ve HÜDA PAR'ın, Cumhur İttifakının gücüne güç katacağını ifade ettiler.

HÜDA PAR, 14 Mayısta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde aday çıkarmayacaklarını ilan ederek mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Cumhur İttifakı'nın siyasi parti ziyaretleri devam ederken HÜDA PAR'ın ittifaka dahil olup olmayacağı ise merakla bekleniyor. HÜDA PAR'ın ittifaka katılma olasılığını değerlendiren Adana halkı, böyle bir birlikteliğin Cumhur İttifakı'na güç katacağını ve HÜDA PAR'ın daha yakından tanınmasına vesile olacağını belirtti.

"HÜDA PAR ülkemizde oturmuş bir parti"

HÜDA PAR'ı daha önce duyduğunu söyleyen Aykut Yalçın, HÜDA PAR'ın ittifaka dahil olmasının Cumhur ittifakı açısından iyi olacağını düşündüğünü belirtti.

Yalçın, "Çünkü görüşleri birbirine yakın olan partiler. Yani kendi aralarında birbirlerine destek olacaklarını düşünüyorum. HÜDA PAR, ülkemizde oturmuş bir parti ve asgari bir oyu var. Halkımız, partiler ve Türkiye için inşallah iyi şeyler olur." şeklinde konuştu.

"İttifaka katılmaları iki taraf için de iyi"

Hıdır Şen HÜDA PAR'ın Cumhur ittifakına dahil olmasını iyi yönde değerlendirdiğini ve takdir ettiğini belirten Hıdır Şen, "Çok güzel bir hareket yapıp yıllardır yapamadıklarını bu defa yaptılar. İttifaka katılmaları çok mantıklı ve iki taraf için de iyi. Memleket için hayırlısı neyse o olsun inşallah." diye konuştu.

"Cumhur İttifakı'nın genişlemesi iyi olur"

Hakan Gülen Çarşı esnafı olarak HÜDA PAR'ı yaptığı basın açıklamalarıyla bildiğini ve tanıdığını kaydeden Hakan Gülen, şunları kaydetti: "HÜDA PAR'ın ittifaka gelmesi iyi olur. Bir seçim var Allah'ın izniyle bunu da atlatacağız. İnşallah hayırlısıyla alırız. Cumhur İttifakı'nın genişlemesi iyi olur. HÜDA PAR'a da güç katar. Bir de HÜDA PAR'ın toplumsal olarak tanınmasına neden olur. Sonuçta saflar belli HÜDA PAR dini bütün, onlara sıcak bakıyoruz."

"HÜDA PAR'ın, Cumhur İttifakı'na katılması çok isabetli bir karardır"

Hayri Çabuk HÜDA PAR'ı daha önce tanımadığını, daha yeni tanımaya başladığını söyleyen Hayri Çabuk, "HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılması çok isabetli bir karardır. Hükümetin tekrar iktidara geleceğini ve Erdoğan'ın tekrardan Cumhurbaşkanı olacağını tahmin ediyorum. Diğer altılı masa bir araya toplanmış, altısı da birleşmiş hükümeti yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben sadece şunu söylemek istiyorum: 'Türkiye'nin başında HDP olsa dahi eğer Türkiye için yararlı bir şeyler yapıyorlarsa takdir ederim ama bunlar takdir etmiyor, yıkmaya çalışıyorlar. Sebepleri ne amaçları ne anlamıyorum. Seçimler inşallah istediğimiz gibi olacak." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR'ın katılmasıyla gücümüze güç katacağız" Muhammed Can Bir daha karı tam tanımadığını ifade eden Muhammed Can, "Fakat olumlu bir parça olduğunu biliyorum. Cumhur İttifakı'na HÜDA PAR'ın katılmasıyla gücümüze güç katacağız. Kaybetmememiz için Cumhur İttifakı'nın genişlemesi daha iyi. Türkiye'miz için hayırlı uğurlu olsun. " dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55