,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

Ab-ı Hayat Vakfı Başkanı Eryılmaz: Bu bir Furkan Savaşı ve herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor

Ab-ı Hayat Vakfı Başkanı Eryılmaz: Bu bir Furkan Savaşı ve herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor
Ab-I Hayat Vakfı Başkanı Av. Ersin Eryılmaz, Gazze'de hak-batıl mücadelesinin verildiği bir savaşın yürütüldüğünü belirtti.

 

Malatya Kudüs Kardeşlik Platformu tarafından, Kürecik NATO Radar Üssü'nün kapatılması için eylem başlatıldı.

İşgal rejimine bilgi akışı ve istihbarat sağlayan Kürecik NATO Radar Üssü'nün kapatılması talebiyle Kürecik Mahallesi'nde, Malatya Kudüs Kardeşlik Platformu tarafından düzenlenen mitinge destek vermek için çevredeki il ve ilçelerden binlerce Kudüs sevdalısı programa katıldı.

Programda İnsan ve Değer Hareketi adına konuşan Ab-I Hayat Vakfı Başkanı Av. Ersin Eryılmaz, Gazze'deki direnişin, Allah yolunda cihadın nasıl olacağını gösterdiğine dikkat çekti.

Eryılmaz, "Bilmiyorum farkında mıyız ama bizler mucizevi olaylara şahitlik ediyoruz. Görebilen gözlere Allah'ın ayetleri açıktır. Dün iffetli Meryem'in kucağında Allah'ın izniyle İsa'nın kundaktaki İsa'nın Allah tarafından konuşturulduğu topraklarda bugün 3 yaşında, 4 yaşında çocuklarımız konuşturuluyor. Duyuyor muyuz? 50 gündür havadan karadan küçücük bir coğrafyada hedef gözetilmeksizin değil sivil hedefler gözetilerek üzerine bombalar kaldırılan küçücük bir yerleşim alanındaki o yiğit halkın direnişini görüyor muyuz? En fazla 4 yaşında bir kız çocuğu enkazın altından çıkarılmış belki anasını babasını kardeşini abisini kaybetmiş, yaralı. Etrafı tanklarla çevrili bir hastanede sedyenin üzerine konulmuş. Aynen dudakları arasından şu cümleler dökülüyor: 'Onlardan korkmuyorum. Bu Allah'ın bir imtihanıdır, Rabbimiz bizi imtihan ediyor ve biz kazanacağız.' Sizler semadan ebabiller inmesini mi bekliyorsunuz? Allah'ın yardımı o mudur zannediyorsunuz? Allah'ın yardımı o bebeğin dilinde İzzeddin Kassam Tugayı mücahitlerinin elindedir, görelim." diye konuştu.

"Onlar, o ribat ve cihat topraklarını canları pahasına terk etmiyorlar"

Savunmasız Gazze halkının, üzerine atılan bombalara rağmen topraklarını terk etmeyerek tüm dünya halklarına örnek olduğuna işaret eden Eryılmaz, "Onlar, o ribat ve cihat topraklarını canları pahasına terk etmiyorlar, terk etmeyecekler. Kısa ara verildiği, ateşkes yapıldığı bu günlerde izleyin videolarını; Mısır'da saldırı gününde gidip de mahrum kalan Gazzeliler, Gazze'ye geri dönüyorlar. Bu, Allah'ın yardımıdır. Allah, onların üzerine sekinet, kalplerine cesaret vermiş. İşte onlar var ya onlar, Allah Resulü (Sallallahu Aleyhi Vesellem) 'Benim ümmetimden kıyamet gününe kadar hak yolunda olup Allah'ın yardımıyla cihat edecek Kullar olacaktır.' buyurdu. 'Onlar nerede olacaklar ya Resulullah.' diye sorulduğunda 'Onlar Beyt'ül Makdis'in eteklerinde olacaklar.' buyuruyor." şeklinde konuştu.

Eryılmaz, "İşte Beyt'ül Makdis'in eteklerindeki hak üzere açık bir cihat yürüten Allah Resulü'nün müjdesine ermiş olan o yiğitler, Gazze halkının tamamı ve İzzeddin el-Kassam Tugaylarının bütün mücahitleridir. Rabbim yardımcıları olsun. Onlar o topraklarda daha önce yaşanan bir olayı Rabbimizin Bakara Süresi'nde anlattığı bir tabloyu güncelleştirmek anlamamızı sağlıyorlar. Çünkü bu bir 'Furkan Savaşı.' Herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor Müslümanın da Müslüman görünen münafıkların da. Mücahitleri sevenlerin de israil ve siyonist sevicilerin de maskeleri yırtılıyor." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55