,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C

6-8 Ekim filminin fragmanı büyük ses getirdi

6-8 Ekim filminin fragmanı büyük ses getirdi
Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının katledilişini anlatan "6-8 Ekim" filminin fragmanı sosyal medyada gündem oldu.

 

2014 yılında Kurban Bayramı'nda muhtaçlara kurban eti dağıtırken, HDP/PKK'nin çağrısı üzerine sokağa çıkan Vandallar tarafından katledilen Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş'in hayatı filme konu oldu.

Henüz detayları paylaşılmayan filmin ilk fragramanı yayınlandı. İsmi, "6-8 Ekim" olarak belirlenen filmin yayınlanan ilk fragmanı sosyal medyada gündem oldu.

Yüzbinlerce kez izlenen filmin fragmanı için açılan #YasinBörüFilmi etiketi, Twitter'da ilk sıraya girdi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Menfur vahşete ışık tutacak!

HÜDA PAR Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu da fragmanı paylaşanlar arasındaydı. Yapıcıoğlu, "Yakında yayınlanacak olan filmin, o menfur vahşete ışık tutmasını ve nasıl bir zihniyetle mücadele ettiğimizin daha iyi anlaşılmasına katkı vermesini temenni ediyorum." temennisinde bulundu.

Büyük beğeni toplayan fragman için yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut şahin: "Karanlık bir dönemi aydınlatacak ve kapkara yüzleri deşifre edecek bir #YasinBörüFilmi Hakkın ve hakikatin anlaşılmasına vesile olmasını diliyorum."

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Halef Yılmaz: "6-8 Ekim'de çok büyük olaylar çıkarıp insanlarımızı katleden vahşi solcuların, Kürdün dinine düşman PKK'nin ve Türk asıllı din düşmanı Duran Kalkan'ın ve Sılho'nun talimatıyla gerçekleşen olayların gerçek yüzü sinemaya çevrildi."

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir: "İyiliğe, güzelliğe ve İslam'a adanmış nadide gençlerimizin hayatlarını #YasinBörüFilmi ile sinemaya taşıyan ve emek veren herkese teşekkür ederim."

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Kadın Kolları Başkanı Sema Yarar: "Annelerin yüreğine kor düşüren, vahşetin yaşandığı 6-8 Ekim olaylarının beyaz perdeye aktarıldığı bir film."

Yusuf Kaplan: "Gösterime gireceği ânı iple çekeceğim."

Gazetece Yusuf Kaplan: "Yasin Börü filmi Çekildi! 6-8 Ekim olayları kanlı ekim olarak tarihe geçti.

İç savaş denemesi yapılmış, Yasin Börü ve arkadaşları hunharca kurban edilmişti bir Kurban Bayramı gününde! Şimdi #YasinBörüFilmi çekildi.  Şehit yavrularımız unutulmadı. Hamdolsun.

Gösterime gireceği ânı iple çekeceğim."

AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt: "Yeryüzünün gördüğü en barbar, en vahşi ve insanlıksız cinayeti. Mutlaka izleyeceğim" (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55