,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C

15 Temmuz Şehitler Köprüsü karar duruşmasına davet

15 Temmuz Şehitler Köprüsü karar duruşmasına davet
15 Temmuz Derneği, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışında yapılan Şehitler Anıtı'nda bir basın açıklamasında, 12 Temmuz'da görülecek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasının karar duruşmasına halkın yoğun katılım göstermesi istendi.

​İstanbul'da, 15 Temmuz Derneği tarafından yapılan basın açıklamasında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasının karar duruşmasına halkın yoğun katılım göstermesi çağrısında bulunuldu.

15 Temmuz Derneği, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışında yapılan Şehitler Anıtı'nda bir basın açıklaması düzenledi. Yapılan açıklamada, 12 Temmuz'da görülecek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasının karar duruşmasına halkın yoğun katılım göstermesi çağrısında bulunuldu.

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yakınları ve gazilerin katıldığı basın açıklamasını 15 Temmuz Derneği Başkanı A. Tarık Şebik okudu.

Darbe girişimi gecesinde en büyük kahramanlıklarından birinin de 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde gerçekleştiğini belirten Şebik, hiç tereddüt etmeden halkın üzerine kurşun yağdıran, tankla ateş eden hainlerin burada 34 vatandaşı şehit ettiğini hatırlattı.

Hainlerin buna rağmen emellerine ulaşamadığını vurgulayan Şebik, "Şehitlerin aziz hatırası bizim yüreğimizde daima yaşayacaktır. Darbeci hainler ise sonsuza dek nefretle anılacaktır. 15 Temmuz Köprüsünde gözünü kırpmadan, bilerek, isteyerek 34 vatandaşımızı şehit edip onlarcası yaralayan hainlerin görülmekte olan davası 12 Temmuz Perşembe günü karar bağlanacaktır. İnanıyoruz ki adalet yerini bulacak, bu ülkeye ihanet eden hiçbir hain cezasız kalmayacak, bu hain topluluk kapatıldıkları hapishane duvarları arkasında çürüyüp gideceklerdir. Çünkü hainler iflah olmazlar. Bu onların dünyadaki cezalarıdır.  Muhakkak ki kıyamet günü daha ağır bir ceza ile cezalandıracaklardır."

Şebik, "Biz darbeci hainlerin peşinde olmaya, onların hak ettikleri cezaları almasını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Sadece suçüstü yakalanan hainlerin değil onları koruyup kollamaya çalışan tüm odakların da peşinde olacağız. 15 Temmuz Derneği olarak milletvekillerimizi, yerel yöneticilerimizi, STK’ları ve tüm halkımızı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasının bu karar duruşmasına katılmaya davet ediyoruz." çağrısında bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55