,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 14 °C

Zabıta aracı düğün arabası oldu

Zabıta aracı düğün arabası oldu
Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görevli olan zabıta memuru Hilal Ayas ile Orhan Aknacar çifti, nikaha gelin arabası olarak süslenen zabıta aracıyla geldi.

Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görevli zabıta memuru çift nikahlarını görevli oldukları dairede kıyarak dünya evine girdi.

Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görevli olan zabıta memuru Hilal Ayas ile Orhan Aknacar çifti, nikaha gelin arabası olarak süslenen zabıta aracıyla geldi. Gelinlik ve damatlık elbise yerine resmi kıyafetlerini giyen çift, nikahlarını ise görevli oldukları dairede kıyarak hayatlarını birleştirdi.

Zabıta memuru Hilal Ayas ile Orhan Aknacar çifti için görevli oldukları Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında nikah töreni düzenlendi. Resmi kıyafetler ve zabıta aracıyla başkanlığa gelen çifti, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kapıda karşıladı. Çalışma arkadaşlarının alkışlarıyla nikahın kıyılacağı alana gelen çift, bir ömür boyu birlikte olmaya “evet” dedi.

Şahin’in kıydığı nikahın şahitliğini, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Tural, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Salih Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Ökkeş Zehiroğlu ve İl Ticaret Müdürü Bilal Yazıcı yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu ifade eden Şahin, her geçen gün kurulan yeni ailelerle güçlendiklerini bildirdi.

Evliliğin uzun bir yolculuk olduğunu belirten Şahin, aile kurumunun çok önemli olduğunu ve ailedeki huzur ile mutluluğun direk olarak ülkenin huzur ve mutluluğunu etkilediğini söyledi.

Güçlü aile konusundaki duruşun çok kıymetli olduğunun altını çizen Şahin, “Çalışma arkadaşlarımızın içerisinde yeni evliliklerin ve yeni ailelerin kurulmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Ben de 28 yıl önce çalıştığım kurumda eşimle tanışarak evlendim, iki çocuk annesiyim. Beraber çalışma ortamında yeni ailelere vesile olmanın ne demek olduğunu kendi ailemden biliyorum. Allah sizleri mutlu etsin, sizlere huzur ve barış versin.” dedi.

Evliliğin sevgi, sabır, sadakat ve büyük bir sorumluluk gerektiren uzun bir yolculuk olduğunu belirten Şahin, “Zabıta bizim en güzide kurumumuz. Şehrin huzuru, güvenliği, barışı ve geleceğe taşınmasında denetim çok mühim. Bizim vatandaşlarımıza en yakın yüzümüz, vatandaşlarla kurduğumuz bağın en yakın temsilcisi zabıtalarımızdır. Birlikte çalıştığı kurumda Hilal Ayas ile Orhan Aknacar kardeşimiz aile kurmaya karar vermişler. Allah mübarek etsin. Evlilik sevgi, sabır, sadakat ve büyük bir sorumluluk gerektiren uzun bir yolculuktur. Yolunuz açık olsun.” ifadelerini kullandı.

Şahin, yaptığı konuşmanın ardından çiftin nikahını kıyıp evlilik cüzdanını gelinle damada birlikte verdi.

Yaklaşık 2 yıldır zabıta memuru olarak çalışan Hilal Ayas ile Orhan Aknacar ise hayatlarının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan Şahin’e, kurum amirlerine ve meslektaşlarına teşekkür etti. (İLKHA) 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55