,
  • BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 23 °C

Yılmaz: Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmamız lazım!

Yılmaz: Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmamız lazım!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşmasında, çocuklara ve gençlere sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çocuklara ve gençlere sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Valiler kararnamesinin yayımlamasıyla Bingöl'den Aydın'a tayini çıkan Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Karlıova ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşma ve veda ziyaretinde bulundu.

Karlıova Öğretmen Evi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz ve Köşger, bayramlaşma sonrası birer konuşma yaptı.

Katılımcılara hitap eden Yılmaz, ilçe sakinlerine bayram ve Köşger'le birlikte veda ziyaretinde bulunduğunu belirtti.

Yılmaz, "Bayramınızı kutlarım. Rabbim bu bayramı da ailenizle birlikte huzur içinde tamamlamayı nasip eylesin. Karlıova bizim için değerli bir ilçe ve her zaman böyle baktık. Elimizden geldiği kadarıyla ilçenin meselelerini halletmeye çalıştık. Yaptığımız hizmetlerle ilimiz çok gelişiyor ama birileri kalkıp yapılan bu hizmetleri karalıyor. Bakın, yapılan hizmetler konusunda vatandaşımız öyle değil. Allah razı olsun, her gördüklerinde bizlere duacı oluyorlar. Ama bazıları ideolojik sebepten bu hizmetleri karartmaya çalışıyorlar fakat gerçekler ne yaparlarsa yapsınlar ortada. Taş üstüne taş koymamış olanlar, en küçük bir hizmeti bile bu millete yapmamış olanlar yapanı karalamaya çalışıyor." dedi.

"Her şeyi karalayan ve kötüleyen, hiçbir hizmeti görmeyen ve hiçbir şeye teşekkür etmeyen bir zihniyet olabilir mi?" diye soran Yılmaz, şunları söyledi: "Bizim ne örfümüzde ne inancımızda ne de insaniyette böyle bir şeyin olmaması lazım. Yapılanı görmek ve teşekkür etmek lazım ama daha iyisini ve daha ilerisini talep etmek lazım. Birçok terör örgütü eş zamanlı bize saldırmaya çalışıyor, birbirleriyle de sanki ilgisizmiş gibi görünüyorlar ama sonuçta hepsi aynı yere bağlı. Bakın, İslam dünyasının durumunu hepiniz biliyorsunuz. Bu kadar hadise yaşanıyorsa bizim dönüp kendimize bakmamız lazım. 'Niye bu kadar fitne ve fesat var, niye bu kadar insanlar birbirleriyle uğraşıyor?' diye sormamız lazım. Kendimizi daha iyi bir noktaya taşımamız lazım. Bunun için yapabileceğimiz en güzel iş kardeşlerimizle ilgilenmek. Özellikle bunu vurgulamak istiyorum: Lütfen gençlerimize sahip çıkın."

Herkesin gençlere sahip çıkması gerektiğini dile getiren Yılmaz, "Sadece bunu devletten de beklemeyelim. Millet olarak bizim de çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Onlara o eski Türkiye'yi anlatmak, işlerin nereden nereye geldiğini anlatmamız lazım. Maalesef bazı gençler yaşları gereği geçmişi bilmiyorlar. Önümüzdeki süreçte '3 tane temel öncelik nedir?' diye sorsanız ben üçüne de gençler derim. Bizim en büyük servetimiz gençlerimizdir. Bir şehrin kalkınması için öncelikle huzur lazım. Birlik ve beraberlik içinde olursak Cenabı Allah da bizlere bir bereket verir. Çok güzel yatırımlar gelir, gençlerimiz de çok daha iyi istihdam imkânına kavuşmuş olur. Sayın Valimiz de doğu ile batı arasında bir köprü olur ve kendisine yeni görev yerinde başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Vali Köşger ise "Tüm Karlıovalıların bayramı mübarek olsun. Memleketimizin daha iyi olabilmesi için dua ve gayret ediyoruz. Bingöl benim hayatımda önemli, müstesna ve mutena bir yer tutacak. Gönlümde çok ayrı bir yeri olacak Bingöl'ün ve ilçelerinin. Mekânı güzelleştiren insanlardır. Bir yer cennet bahçesi olsa bir tane zebani hayatı zindan edebilir. Dolayısıyla bana Bingöl'de en ufak bir rahatsızlık veren biri olmadı. Bu manada başta Sayın Bakanıma, tüm siyasilerimize ve bütün hemşerilerimize teşekkür ederim. Bu şehri daha huzurlu ve daha yaşanılır hale getirebilmek için elbirliğiyle, gönül birliğiyle bir çalışma yürütülüyor burada. Bunun kıymetini de bilmek lazım. Bütün Karlıovalılara ve Bingöllülere şükranlarımızı sunarım. Haklarını helal etmelerini diliyorum ve Allah'a emanet olun." şeklinde konuştu.

Programa Yılmaz ve Köşger'in yanı sıra Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Çoşkun, AK Parti Milletvekili Enver Fehmioğlu, Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin ile Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55