,
  • BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

Yıldırım: Milletin kardeşliğini hiç kimse bozamayacak!

Yıldırım: Milletin kardeşliğini hiç kimse bozamayacak!
Erzurum'da bayramlaşma programına katılan Başbakan Binali Yıldırım, hiç kimsenin Türkiyelilerin kardeşliğini bozamayacağını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'daki temaslarını tamamlamasının ardından Erzurum'a geçti. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ile Ulu Cami'de öğle namazını kılan Yıldırım, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Burada katılımcılara hitap eden Yıldırım, rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın geride bırakıldığını söyleyerek, Allah'tan, bu ayda yapılan ibadetleri kabul etmesini diledi.

Yıldırım, "Terör, hain yüzünü bayramda da göstermek istedi. Hatay'da canlı bomba eylemi yapmak isteyen 5 terörist, dün Erzincan'da ise 4 terörist etkisiz hale getirildi. Bayramda bile örgütler boş durmuyor. Ne yaparlarsa yapsınlar birliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi bozamazlar. Kim elini kana buluyor, kim masum insanlara saldırıyor, cana, mala kastediyorsa biz onların karşısındayız." dedi.

Türkiye'nin bu yıl erken bayramı 16 Nisan'da yaşadığını dile getiren Yıldırım, 16 Nisan'da vesayetlerin son bulduğunu ifade etti.

FETÖ'cülerin gidebilecekleri bir yerin olmadığını belirten Yıldırım, şunları söyledi: "Gezi'de, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da bunu gördük. Denediler, başaramadılar. Terörü, FETÖ'yü bir maşa olarak kullandılar. Kullanmaya da devam ediyorlar. Emin olun ki bundan sonra da asla başaramayacaklar. Biz, büyük Türkiye yolunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Biz yürüyoruz. 15 yıldır yürüyoruz. Ana muhalefet partisi de yürümeye başlamış. Bakın buradan söylüyorum. FETÖ'cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş, milli bir yürüyüş değildir. Bizim yürüyüşümüz millet içindir, gelecek içindir, istikrar içindir. Sayın Kılıçdaroğlu! Bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ'cülerle gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır."

Yıldırım, Ramazan Bayramı'nın Erzurum, Türkiye ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Bayramların dargınlıkların sona erdiği, kardeşliklerin doruğa çıktığı, birliğin ve beraberliğin daha da geliştiği günler olduğunu vurgulayan Yıldırım, vatandaşlardan dönüş yolunda dikkatli olmalarını ve bayram sevincinin acıya dönüşmemesini diledi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55