,
  • BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 26 °C

“Yetimlerden bir kardeşiniz olsun”

“Yetimlerden bir kardeşiniz olsun”
Umut Kervanı Malatya’da “Yetimlerden bir kardeşiniz olsun” temasıyla yetim giydirme projesi hazırladı.

Yaptığı yardım faaliyetleriyle zenginler ile fakirler arasında köprü görevini üstlenen Umut Kervanı ‘’Yetimlerden bir kardeşiniz olsun’’ temasıyla yetim giydirme projesi hazırladı.

Hayırsever vatandaşların yapacakları yardımlara göre yüzlerce yetimin giydirilmesi amaçlanan projede hayırsever vatandaşlar 150 TL karşılığında bir yetim giydirebileceği gibi, daha fazla yardım yaparak daha fazla yetimin giydirilmesine de destek olabilecekler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Temsilcisi Mehmet Emin Yıldız, yetime öksüze büyük değer veren bir inancın mensubu olduklarını söyledi.

Gerek ilgi, sevgi ve gerekse giyim, yiyecek noktasında her türlü imkânla yetimlere, muhtaçlara yardım götürmeye çalıştıklarını ifade eden Yıldız,  “Her ay düzenli gıda ve nakdi yardımlarımız oluyor bu ailelere. Bu sefer de bayram gelmeden yetimlerimizin kendilerinin seçeceği yeni giysi ve ayakkabılarla sevinmelerini istedik ve böyle bir kampanyayı başlattık.” dedi.

Umut Kervanı olarak Malatya’nın farklı bölgelerinden daha önce tespitlerini yaptıkları yetimleri giydirmek istediklerini dile getiren Yıldız, “İnşallah 10 Ağustos’ta bunu yapacağız. Ancak gelen yardımlar devam ettikçe bu giydirmelerin sonradan da devam edeceğini ümit ediyoruz.” diye belirtti.

Konuyla ilgili bir giyimci ve bir de ayakkabı firmasıyla anlaştıklarını belirten Yıldız, “Bir yetim için ortalama 150 TL (alt-üst ve ayakkabı için) fiyat belirledik. Ancak hayırseverler birden çok yetimi giydirecekleri gibi, imkânı az olanlar da imkânları ölçüsünde yardımda bulunabilirler. Büyük bir sevinç ve hayra şahit olmak isteyen hayırseverlerimiz bizzat gelip bu etkinliğimize katılabilirler.” diyerek yardımseverlere çağrıda bulundu.

Yıldız, son olarak projeye destek olmak isteyenler için iletişim bilgilerini de şu şekilde paylaştı: “Bize ulaşmak ve yardımda bulunmak isteyenler için iletişim adresimiz: Halfettin Mah.  İyiliksever Sk.  No: 17/1   Battalgazi/MALATYA   GSM: 0555 703 0924”

Hayrın Yolcuları Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Umut Kervanı Temsilcisi adına; Ziraat Bankası: İBAN: TR12 0001 0021 6971 8947 2950 03   PTT : 12426206

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55