,
  • BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

Yetimler Vakfının "Bir Bot-Bir Mont" kampanyası devam ediyor

Yetimler Vakfının "Bir Bot-Bir Mont" kampanyası devam ediyor
"Yetim çocuklar üşümesin" sloganıyla başlatılan "Bir Bot-Bir Mont" kampanyası doğrultusunda çalışmalarını devam ettiren Yetimler Vakfı, şu ana kadar bin 700 yetimi giyindirdi.

 

Yurtiçi ve yurtdışında yetim ailelere yönelik yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı, "Yetim çocuklar üşümesin" sloganıyla başlattığı "Bir Bot-Bir Mont" kampanyası kapsamında yetim çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi M. Ali Aysu, yetimlerin ihtiyacını karşılamanın sünnet olduğunu hatırlatarak hayırseverlere kampanyaya katkıda bulunma çağrısında bulundu.

Aysu, "Yetim çocuklar üşümesin diye başlattığımız bu kampanya kapsamında Türkiye'nin dört bir tarafında hayırseverlerin yardımlarıyla çocuklarımızı giydiriyoruz. Çocukları giydirmek ve özellikle yetimleri sevindirmek Peygamber sallallahu aleyhi ve sellemin bize birer mirası olduğuna iman etmişiz. Efendimiz nerede ihtiyaç sahibi bir yetim görmüşse elbisesinden manevi ihtiyacına kadar karşılamak için çaba sarf etmiş ve o çocukları sevindirmeye çalışmıştır." dedi.

Peygamber sünnetini takip etmek için böyle bir kampanya başlattıklarını ifade eden Aysu, "Yaptığımız kampanya doğrultusunda şu ana kadar bin 700 çocuğumuzu da giydirmiş bulunmaktayız. İnşallah hayırseverlerin yardımıyla bu çocuklarımızı giydirmeye devam ederek bu sayıyı çok yukarılara çekeceğiz." diye belirtti.

Yetimler Vakfının

"Her bir yetimi giyindirme bedeli 150 TL'dir"

Yetim giyindirmenin ehemmiyetine vurgu yapan Aysu, "Rabbim şimdiden hayır sahiplerinin ecirlerini versin, bu çocukları sevindirdikleri gibi onları hem dünyada hem de ahirette sevindirsin. Rabbim bu çocukların ettikleri duaları kabul eylesin. Çünkü biz biliyoruz ki her bir çocuk giydirildiğinde buna melekler de seviniyor, insanlar da. Bu çocukların sevincine Allah-u Teala muhakkak ki kayıtsız kalmayacak ve bunun mükafatını kat kat verecektir." şeklinde konuştu.

Bir yetimi giyindirme bedelinin 150 TL olduğunu ifade ederek hayırseverlere çağrıda bulunan Aysu, "Kampanyamıza destek olmak için bir yetimi giydirmenin bedeli 150 TL'dir. Gerek online bağış sisteminde gerekse Yetimler Vakfı'nın temsilcilerine uğrayarak makbuz karşılığında yardımlarda bulunabilir, bu çocukların giyimlerine katkıda bulunabilirsiniz. Rabbim tüm hayır sahiplerinden razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55