,
  • BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

Yetimler Vakfından öğrencilere kırtasiye yardımı

Yetimler Vakfından öğrencilere kırtasiye yardımı
Yetim ve öksüz öğrencilere desteklerini sürdüren Yetimler Vakfı, 17 Eylül Pazartesi tarihinde başlayacak olan 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla kırtasiye yardımında bulunuyor.

Yetimler Vakfı, yeni başlayacak olan eğitim ve öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuyor.

Vakfın her ay düzenli olarak nakdi yardımda bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına, içerisinde defter, kalem, silgi, boya ve benzeri kırtasiye malzemelerinin bulunduğu sırt çantası veriliyor.

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Engin Taştekin, başlattıkları "Bir Defter Bir Kalem" isimli kampanyaya maddi ve manevi destek beklediklerini söyledi.

Taştekin, "Ümmetin umudu ve geleceği olan çocuk ve gençlerimizin madden ve manen ifsadına yönelik yoğun faaliyetler icra edildiği İslam ümmetince malumdur. Bu hain emellerin gerçekleştirilmesinde yetim, kimsesiz veya himayece yetersiz çocuklar ile eğitimden yoksun kimseler en önemli hedef konumundadırlar. Özellikle yetimler üzerinde kötü emellerin gerçekleştirildiği, dünyada yaşanan acı olaylarla bilinmektedir. Bu nedenle İslam ümmetinin emaneti olan yetimlerin bu anlamda muhafaza edilmesi genelde tüm insanlığın, özelde ise inananların sorumluluğundadır. Aksi halde himayesiz kalan yetimler gün gelir bumerang gibi kendi yaşadığı toplumdan intikam alma yoluna gider. İşte bu sebeple Yetimler Vakfı olarak bizler, yetim ve kimsesiz çocuklarımızın himayesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için gayretlerimizi sürdürmekteyiz. Hayatın önemli bir aşaması olan eğitim hayatlarında da yalnız bırakmadığımız yetimlerimize kırtasiye desteği amacıyla 17 Eylül tarihinde açılacak olan okul öncesinde "Bir Defter Bir Kalem" kampanyasını başlattık." dedi.

"Daha fazla yetime umut olma adına maddi ve manevi katkı bekliyoruz"

Bu kapsamda yüzlerce ilkokul, ortaokul ve liseli yetim öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirildiğini bildiren Taştekin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu yardımlar; merkez ilçelerimiz Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Sur'la birlikte Çınar, Ergani, Eğil, Bismil, Hani, Kulp, Silvan ve Dicle ilçelerimizde de yetim ve öksüz öğrencilere ulaştırıldı. Bu yardım kampanyasında desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyor, yeni kampanyalarımızda daha fazla yetime umut olma adına tüm kardeşlerimizin maddi ve manevi katkılarını bekliyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55