,
  • BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

Yavuz STK ve işadamlarıyla buluştu

Yavuz STK ve işadamlarıyla buluştu
HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında iş adamları ve sivil topum kuruluşları ile bir araya geldi.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Yavuz, Bursa’da sivil toplum kuruluşları ve İş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldiği programda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Büyük bir katılım olduğu iftar programında konuşan Yavuz, gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ezanın okunmasıyla birlikte açılan iftarların ardından katılımcılara yönelik bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, 15 Temmuz akşamı HÜDA PAR'a düşmanlıklarını ilan eden güçlerin siyasal ve iktisadi tasarımlarını reddettiklerini, anayasanın acilen değişmesi gerektiğini söyledi.

“Lütfen bu milletin devrimlerini çaldırmayın”

15 Temmuz sonrası için iktidara yönelik eleştirilerinin olduğunu söyleyen Yavuz, “İktidar sahiplerine diyoruz ki: lütfen bu milletin devrimlerini çaldırmayın. Bu millet 15 Temmuz akşamı değerleri, inançları doğrultusunda bir anlayış ortaya koydu ve destansı bir direniş sergileyerek bir devrim meydana getirdi. O zaman lütfen bu devrimi kimsenin çalmasına müsaade etmeyin. Çünkü tarih, ibret alınmadığı zaman tekerrürden ibaret oluyor. Bu milletin devrimleri masa başlarında çalınıyor maalesef.” dedi.

“Türkiye’nin en acil ihtiyacı darbe anayasasını değişmek”

15 Temmuz akşamı HÜDA PAR'a düşmanlıklarını ilan eden güçlerin siyasal ve iktisadi tasarımlarını reddettiklerini ifade eden Yavuz, onun yerine bu millete, değerlerine, inançlarına uygun, tarihiyle geleneğiyle kültürüyle uygun ve uyumlu bir siyasi, iktisadi tasarımın hediye edilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin en acil ihtiyacının darbe anayasasını değişmek olduğunu dile getiren Yavuz, “İşte bu darbe anayasasını değiştirerek 15 Temmuz akşamı bu millete ve bu milletin değerlerine, bu ülkeye açıkça düşmanlık edenlerin, bize dayatmış oldukları sistemlerini, tasarımlarını reddetmek olacaktır.”  ifadelerini kullandı.

“Bizi dinlemiş olsalardı…”

Hükümetin, HÜDA PAR’ın çözüm önerilerini dinlemesi gerektiğini vurgulayan Yavuz, “Eğer bizim çözüm önerilerimiz dinlenilmiş olsaydı bugün FETÖ diye palazlanmış bu yapı belki bu şekilde memlekete kast edemeyecekti. Eğer sözümüz dinlenilmiş olsaydı; çözüm süreci dediğimiz akıl tutulmasında bu milletin binlerce evladı hayatını kaybetmiş olmazdı. Aynı zamanda bizim şehirlerimiz savaş alanına dönüşmezdi. Eğer bizim uyarılarımız dinlenilmiş olsaydı Suriye meselesi bu hale gelmez, oluk oluk masum kanı akmazdı.” diye konuştu.

“Türkiye'nin HÜDA PAR'a ihtiyacı vardır"

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ı destekleme kararını aldıklarını hatırlatan Yavuz, aldıkları bu kararın bütün yanlışlara ‘Evet’ deme anlamını taşımadığına dikkat çekti.

Yavuz, “Kim kızacak, kim küsecek, kim darılacak, kim hiddetlenecek diye bakmadan; korkmadan, cesaretle ama hakaret etmeden, nezaketle yanlışları dile getireceğiz. Onun için Türkiye'nin gerçek anlamda böyle bir muhalefete yani HÜDA PAR'a ihtiyacı vardır." İfadelerini kullandı.

“Bizim muhalefetimiz, asla düşmanlık üzerine değildir”

HÜDA PAR’ın halk tarafından teveccühle karşılandığını söyleyen Yavuz, “Bizim muhalefetimiz, asla düşmanlık üzerine değildir, kötülük üzerine değildir. İyilik, takva ve güzelliği desteklemek, yanlış ve düşmanlığın karşısında ise yer almaktır. Türkiye siyasetinde yavaş yavaş tanınmaya başlayan HÜDA PAR’ımız Allah’ın izniyle herkes tarafından teveccühle karşılanıyor, kendisini tanıttıkça Türkiye toplumu, halkımız, milletimiz tanıdıkça HÜDA PAR’a desteğini esirgemiyor.” şeklinde konuştu.

Program HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz’un konuşmasının ardından son buldu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55