,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C

Yapıcıoğlu, Siirt'te STK temsilcisi, akademisyen ve kanaat önderleriyle buluştu

Yapıcıoğlu, Siirt'te STK temsilcisi, akademisyen ve kanaat önderleriyle buluştu
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siirt'te faaliyet gösteren çok sayıda STK temsilcisi, akademisyen ve kanaat önderi ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'te bulunan Yapıcıoğlu, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen programda, kentteki STK temsilcileri, akademisyen ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Siirt merkezde bir kafede düzenlenen programda, STK'ların sorunları, talepleri, siyasilerden beklentiler gibi konular konuşulurken, STK temsilcileri; taleplerini, beklenti ve önerilerini dile getirdi.

Toplantıda STK temsilcileri, akademisyen ve kanaat önderlerine hitap eden Yapıcıoğlu, birinci ağızdan bölgenin ve şehrin sorunlarını dinlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

"Bu ziyaretlerimizde farklı kesimlerin görüşlerini almak istiyoruz"

Toplantının başında kısa bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, "Bugün buraya gelmekte ve bu toplantıyı yapmakta birkaç amacımız var. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelip onlardan görüş almayı tercih ediyoruz. Kendi görüşlerimizi onlara aktarmaktan çok onların görüşlerini almak istiyoruz. Herhangi bir meseleyle ilgili görüşümüzün sorulması durumunda olduğu gibi yaklaşımımızı ortaya koymaya, fikrimizi paylaşmaya da gayret sarf ediyoruz." dedi.

Yapıcıoğlu, Siirt'te STK temsilcisi, akademisyen ve kanaat önderleriyle buluştu

"Memleket meselelerine kafa yoran insanlarla bir arada olmak bir zenginliktir"

Farklı kesimlerin görüşünü almanın yanında memleket meselelerine kafa yoran insanlarla bir arada olmanın bir zenginlik olduğuna dikkat çeken Yapıcıoğlu, "Elimizden geldiğince onlardan istifade etmeye çalışıyoruz ve bu noktada sizleri dinlemek istiyoruz. Siirt'e dair, memleketin geneline dair, hatta daha geniş coğrafyalara dair söylemek istediğiniz veya bizimle ilgili eleştirileriniz varsa dinlemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Memleket meselelerine dair kendilerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Yapıcıoğlu'nun konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55