,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 16 °C

Yapıcıoğlu: "Sadece seçim döneminde çalışan siyasetçiler değiliz"

Yapıcıoğlu: "Sadece seçim döneminde çalışan siyasetçiler değiliz"
Silvan ilçesindeki iftar programında kanaat önderleriyle buluşan Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, sadece seçim döneminde çalışan siyasetçiler olmadıklarını söyledi.

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Yapıcıoğlu, sadece seçim döneminde çalışan siyasetçiler olmadıklarını söyledi.

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Silvan ilçesindeki iftar programında kanaat önderleriyle buluştu.

Katılımın yoğun olduğu iftar programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Yapıcıoğlu, katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Sürekli milletle iç içe olduklarını ifade eden Yapıcıoğlu, sadece seçim döneminde çalışan siyasetçiler olmadıklarını belirtti.

Seçimden seçime milletin kapısını çalanlardan olmadıklarını söyleyen Yapıcıoğlu, destek talebinde bulundu.

Meclise gitmesi halinde halkın farklı bir siyasi profili göreceğini dile getiren Yapıcıoğlu, "Değerli dostlar! Yıllardır memleketimizde ve bölgemizde siyaset yapan pek çok kişiyle karşılaştınız. Şüphesiz bunların hepsini aynı kefeye koymak, aynı şekilde değerlendirmek mümkün değildir. Farklı yapılardaki, farklı fikirlerdeki insanlar bu memleketin insanından temsil yetkisini alarak onları temsil etmek üzere Ankara'ya gittiler. Eğer 24 Haziran'da Diyarbakır halkı temsil yetkisini bu kardeşinize vermeyi uygun görürse ben her şeyden önce şunu söylüyorum: İnşallah öyle bir siyasetçi profili göreceksiniz ki seçimden seçime sizin kapınızı çalan birisi olmayacağız. Destek verip meclise göndermeniz halinde sizin bu desteğinizi, buradaki manzarayı, bu sokakları ve bu milleti asla unutmayacağız. Takip edenler bilir. Sadece seçim döneminde çalışan siyasetçiler değiliz. Sürekli milletimizle iç içe olduk ve inşallah bundan sonra da öyle olacağız." dedi.

Türkiye'nin birçok sorununun olduğuna vurgu yapan Yapıcıoğlu, "Siyasi partilerin genel merkezlerinde milletin önüne konan listelerle ilgili de problem var, onu da biliyoruz. Biz parti olarak Diyarbakır'da seçime girmediğimiz için sadece tek bir aday ile yarışa katılıyoruz. Bundan dolayı belki Diyarbakır'ın her tarafının dengelerini gözetmek istesek bile tek bir kişiyle bunu yerine getirmek mümkün değildir. Ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum ki inşallah bu kardeşinize destek verip gönderirseniz ben tek başıma da olsa bütün bu dengeleri gözetmek için elimden gelen bütün çabayı sarf edeceğim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55