,
  • BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C

​Yapıcıoğlu: Millet kararını verdi ve takdir tecelli etti

​Yapıcıoğlu: Millet kararını verdi ve takdir tecelli etti
Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim sonrası yaptığı ilk değerlendirmede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, dün yapılan seçimlerle ilgili bir mesaj yayımladı.

27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde kendilerine destek veren/vermeyen herkese teşekkür eden Yapıcıoğlu, Diyarbakır’ın hemen her yerinde oylarını artırdıklarını söyledi.

Başarının istikamet üzerinde kalabilmek olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, son nefeslerine kadar Hakk’ın ve mazlum halkın sesi ve soluğu, haklarının davacısı ve işlerinin takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Seçimlerin savaş değil bir yarış olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, "Değerli dostlar ve kıymetli kardeşlerim. Bir seçim dönemini daha geride bıraktık. Biz baştan itibaren seçimlerin bir savaş olmadığı bir hizmet yarışı olduğunun bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini dile getirdik.  Üzücü bir iki ölümlü hadise dışında sakin bir seçim oldu. Millet kararını verdi ve takdir, tecelli etti." dedi.

Seçim boyunca emek veren herkese teşekkürlerini ileten Yapıcıoğlu, "Öncelikle bu hızlı ve yorucu maratonda emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Seçimlere sandık ve oy kullanma olarak bakılır, ancak sandıklara gidip oy kullanmaya varan yolun meşakkati çoğu zaman pek hatırlanmaz. Bu vesile ile afiş, pankart ve broşürleri hazırlayıp asan, bir seminerden diğerine koşan, ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle, şehir şehir koşturup davamızı ve partimizi anlatan tüm yol arkadaşlarıma; bu maratonda işini ve ticaretini aksatma pahasına gecesini gündüzüne katarak uykuyu ve dinlenmeyi unutan gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bunca işi kısa bir zamana sığdıran gençlerimiz; evini çocuklarını bir süreliğine ihmal etmeyi gerektirse de ev ev dolaşarak davamızı ve ilkelerimizi halka duyurmaya çalışan hanım kardeşlerim çok özel bir teşekkürü hak ediyorlar. Rabbim hepinizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

"Biz başarıyı zahiri sonuçlara ve sayılarda aramıyoruz"

Hemen her yerde oylarını artırdıklarını söyleyen Yapıcıoğlu, "Bu başarı sizlerin ürünüdür. Biz başarıyı zahiri sonuçlara ve sayılarda bilmiyoruz/aramıyoruz. Buna rağmen bu anlamda da ileriye doğru küçük ama çok önemli bir adım attık. Hemen her yerde oylarımızı artırdık. Daha önce hiç oy alamadığımız yerlerden oy aldık, adımızı duymamış olanlarla tanıştık, davamızı ve hedeflerimizi anlattık." dedi.

"Başarı istikamet üzere kalmaktır"

Yapılan bu fedakârlıkların asla unutulmayacağını sözlerine ekleyen Yapıcıoğlu, "Başarı istikamet üzere kalmaktır/kalabilmektir. Bizim asıl başarımız; bizden istenen işlerin hakkıyla yapılmasında, sorumluluğumuzun gereğini hakkıyla yerine getirmiş olup olmamamızdadır. Bu nedenle sizler görevlerinizi yerine getirdiniz. Sizler başardınız, inşaallah ihlasla yapılan bu çalışma ve fedakârlığınızın karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Hem bu dünyada hem de bizim asıl yurdumuz olan beka âleminde bu fedakârlıklar asla unutulmayacaktır." şeklinde konuştu.

"Bizler büyük bir sorumluluğa talip olduk"

Son nefeslerine kadar bu millete hizmet edeceklerini söyleyen Yapıcıoğlu, "Bizler büyük bir sorumluluğa talip olduk. Başta içinde bulunduğumuz topluma sonra da İslam ümmetine hizmet etmeye ve hizmetkâr olmaya talibiz. Bugün içinde bulunduğumuz bu seçim süreci talibi olduğumuz işin küçük bir parçasıdır. Yola çıktığımız ilk günden beri Müslüman halkımıza hizmet etmek istediğimizi, gayret ve sa’yimizin bunun için olduğunu hep dile getirdik. Müslüman halkımıza hizmet yolunda Hakk’ın bize emrettiğini yapmak, mazlumların sesi olup en gür şekilde hakkı haykırmak için vekâletlerine talip olduk. Ve inşallah son nefesimize kadar Hakk’ın ve mazlum halkımızın sesi ve soluğu, haklarının davacısı ve işlerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

"Seçim sandıklarının açılıp sayılmasıyla işimiz bitmedi"

Bundan sonra sorumluluklarının daha da büyüdüğünü söyleyen Yapıcıoğlu şöyle devam etti: "Seçim sandıklarının açılıp sayılmasıyla işimiz bitmedi. Bilakis sorumluluğumuz ve yapacaklarımız biraz daha büyüyerek, yükümüz biraz daha artarak devam ediyor. Bunun bilincindeyiz. Allah Tebârek ve Teâlâ hazretlerinin izniyle bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Bu vesile ile bir daha haykırıyoruz ki biz bu aziz milletin canını, malını, dinini, aklını ve neslini güvende görene kadar bir an olsun hizmetlerimizden geri durmayacak, halkımızın, gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili ve tutan eli olmak için bütün imkânlarımızı kullanarak çabalamaya, Müslüman halkımızın hizmetinde bulunmaya devam edeceğiz."

"Ülke için yeni bir süreç başlamış bulunmaktadır"

Son olarak tüm siyasi partilere çağrıda bulunan Yapıcıoğlu, "Şu an itibariyle ülke için yeni bir süreç başlamış bulunmaktadır. Bu nedenle daha önce dile getirdiğimiz gibi tüm siyasi partilere ve toplum üzerinde etkinliği olan kesimlere tekrar çağrıda bulunuyoruz. Gelin bu aziz milletimizin maslahatını kendi parti ve grup menfaatinin üzerinde görelim. Ülkenin huzuru, barışı ve geleceği için gerekli olan adımları birlikte atalım. Halkımızın huzuru ve geleceğinin teminat altına alınması için gerekli olan düzenlemeleri hep birlikte yapalım. Halkımızın inancına, örfüne ve kültürüne uygun yeni yerli ve bize ait, bize uyan yeni bir anayasa yaparak onlarca yıldır bizi birbirimize düşüren, insanlarımızın bir kısmını ötekileştiren, küstüren garabetten kurtulalım. Bu vesile ile maddi manevi destek veren ve bu aziz milletimize hizmet yolunda bizimle birlikte yürüyen tüm kardeşlerimi selamlıyor ve tekrar teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55