,
  • BIST 9549.82
  • Altın 2475.524
  • Dolar 32.4926
  • Euro 34.5777
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 25 °C

Van’da ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı

Van’da ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı
Van’da Anatolia Organizasyon tarafından düzenlenen ve 10 gün süreceği belirtilen ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Van’da Anatolia Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılış konuşmasını yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, “Fuarımızın kentimize, bölgemize, üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İnşallah bu tür fuarların hem sayısı artar hem katılanı çok olur, kentimiz fuarla yeni yeni tanışıyor. Bir taraftan hem kültürümüzün ürünlerini gelenlere tanıtıyoruz hem de il dışından gelen firmalara ilimizin kültürünü tanıtıyoruz. Hem de onların geldiği ilin kültürün ürününü Van’da da çift yönlü bir hizmet ediyor. Organizasyonu yapan Anatolia şirketimize teşekkür ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Fuar Alanında stantları ziyaret eden ve Türkiye’nin dört bir yanında firmaların katılım sağladığını belirten, Bilmez, “Fuarımıza 130 firma stant açmış. Türkiye’nin dört bir yanından Trabzon’dan, Balıkesir’den, Hatay’dan, Aydın’dan kısacası dört bir yandan firmalar fuara katılarak hem kendi ürünlerini hem İlinin ürünlerini yöresel ürünlerini Vanlılara tanıtmakta, bir taraftan da Vanlıların ürettikleri Van’ın kültürünü tanıma fırsatını bulmakta İnşallah bu fuarların sayısını artırıp ilimizin ekonomisine tanıtımına katkı sağlamamız lazım. Burada görev alan stant açan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum. Bu fuarı düzenleyen tüm arkadaşlarıma hem şahsım hem Van halkı adına teşekkür ediyorum. İlimize bölgemize ekonomimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Anatolıa Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Çelik, “Gelen firmalarımız burada tanıtımlarını gerçekleştiriyorlar. Ben eminim Vanlı halkımız da buraya teveccüh gösterecek ve 81 ilden gelen yöresel tatları burada tadacaklar. Bizim beklentimiz bütün Vanlıların buraya gelmesidir. 10 günlük süre zarfı içerisinde 200 bine yakın bir ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen fuarın açılışına Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Anatolıa Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Çelik, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55