,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Vali Şahin: "Tarım, sanayi ve turizm huzurla gelişir"

Vali Şahin: "Tarım, sanayi ve turizm huzurla gelişir"
Beşiri ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Hulusi Şahin, huzur sağlandıktan sonra tarımın da sanayinin de ve turizmin de gelişeceğini dile getirdi.

Beşiri ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Hulusi Şahin, huzur sağlandıktan sonra tarımın da sanayinin de ve turizmin de gelişeceğini belirtti.

Şahin, önce Beşiri ilçe Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak'tan ilçede yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Şahin ilçe mahalle ve köy muhtarları toplantısını gerçekleştirdi.

Muhtarlara hitap eden Şahin, Beşiri ilçesinin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti.

Şahin, "Beşiri halkı geçmişinde teröre karşı net duruşuyla, devletine ve milletine sahip çıkmıştır. Beşiri'nin güzelliklerle anılması için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Bizim hedefimiz, insanımıza insanca yaşayabileceği en güzel fırsatları sunabilmek ve çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlayabilmektir. Bütün mücadelemiz bunun içindir. Devlet diyor ki, 'Ben size hizmet edeyim, siz de mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayın. Çocuklarınız güzel bir şekilde büyüsünler ki ekmeğini kazansınlar ve memlekete hizmet etsinler. Bunların olabilmesi için de huzur ve güven gerekiyor. Önce huzur içerisinde olacağız. Bunu sağladıktan sonra tarım da sanayi de ve turizm de gelişir." diye konuştu.

Köy ve mahalle muhtarlarının devletin köy ve mahalledeki en önemli temsilcileri olduğunu ifade eden Şahin, "Sizlere kanunların yüklemiş olduğu görevler var. Köy ve mahallelerde yaşanan birçok olaydan muhtar sorumludur. Çünkü devlet, muhtarı, 'emin kişi' olarak görüyor. Sizlerden seçim sürecinde köy ve mahalledeki huzuru, güveni ve sükûtu herkesten önce sağlamakla görevli kişilersiniz. Sizden her zaman uzlaştırıcı taraf olmanızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Şahin, köy ve mahalle sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili kurumların gerekli çalışmaları yapacağını ve takipçisi olacaklarını ifade ederek, devletin imkânları doğrultusunda muhtaç ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yardımların devam edeceğini dile getirdi.

Toplantının ardından Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesine geçen Şahin, Beldenin Turgut Özal Mahallesi'nde yeniden yapılacak Selahaddin'i Eyyubi Camii alanında incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şahin, toplantı ve incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55