,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

Vali Pekmez: "Uyuşturucu kullanımını bitirene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz"

Vali Pekmez: "Uyuşturucu kullanımını bitirene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz"
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Aykut Pekmez, "Uyuşturucu kullanımını tamamen bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azimle sürdüreceğiz." dedi

Adıyaman Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Aykut Pekmez, uyuşturucu kullanımının bitirilene kadar mücadelenin sürdürüleceğini söyledi.

Gerçekleşen toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarınca uyuşturucu madde ile bağımlılıkla mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar ve alınan önlemlerin değerlendirilmesi yapıldı.

"Uyuşturucu kullanımı gençliğimizi ve geleceğimizi zehirliyor"

Uyuşturucu madde kullanımının toplumun hem bugününü hem de geleceğini tehdit ettiğine dikkat çeken Vali Pekmez, uyuşturucunun geleceğin teminatı olan gençleri hedef alan son derece önemli bir sorun haline geldiğini söyledi.

Vali Pekmez, "Bugün İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik önemli bir tehdit haline gelen uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede gelinen noktayı ve yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla tüm illerimizde eş zamanlı olarak bağımlılıkla mücadele toplantısı yapılmaktadır. Bağımlılıkla mücadele çalışmaları ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. Uyuşturucu, gençliğimizi ve geleceğimizi zehirleyen ve içimizi acıtan en önemli konulardan bir tanesi. Gençlerimizi ve çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korumak amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azimle sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda, kurum müdürleri bağımlılık sorunu ve bu sorunun çözümü konusunda yapılabileceklere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, bağımlılık yapıcı maddedeler ve bağımlılıkla mücadele kapsamında kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

Vali Aykut Pekmez başkanlığında valiliğin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ferdi Tatlı, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mücahit Avkıran ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personeli katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55